Buurtkiep.nl

Inloggen of inschrijven

Big Bo in halve finale

Wijkbewoner Bo Brocken (artistennaam Big Bo) heeft de halve finale gehaald bij de International Blues Challenge in Memphis, Verenigde Staten. Hij mag zich daarmee tot de beste 32 bluesartiesten van de wereld rekenen!

Lees meer op www.bobrocken.nl en op de FaceBookpagina bigbobrocken en ga naar www.dutchbluesfoundation.nl  om te stemmen (alleen nog in februari) op Bo’s nieuwe CD  Traveling Riverside voor de beste Blues-cd van Nederland.
Verder is Bo samen met Marc Stakenburg (oud radiopresentator van de KRO en schrijver van het boek The Big Bang van de popmuziek) bezig met de theatertour "Het Geheim van Dockery Farms", waarin vanaf de katoenplantages van Dockery Farms de oorsprong van de blues wordt verteld. Er zijn nog kaarten voor de officiële première op 28 februari in de W2.

Lees meer in de Wijkkrant die 19 februari 2016 uitkomt

Deel dit bericht!

Reacties

Stijn Mertens
11 februari 2016

Tof hoor, binnekort ik hij te zien met de PREMIÈRE van Het geheim van Dockery Farms bij W2 Poppodium in 's-Hertogenbosch! Info & Tickets: w2.nl/event/big-bo-brocken-marc-stakenbu...

Toon van Rijnsoever
15 februari 2016

Zondag 28 februari dus. Het aantal kaarten is beperkt, dus actie als je erbij wilt zijn!

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.