Wie zijn wij?


We stellen ons graag even voor!
 


Wijkwebsite De Buurtkiep wordt beheerd door Buurtkeepers, ook wel buurtverbinders genoemd. 

Buurtkeepers zijn vrijwilligers die er voor zorgen dat iedereen in de buurt of de wijk met deze site uit de voeten kan. Maar, nóg belangrijker: Buurtkeepers brengen mensen met elkaar in contact, zowel via de buurtsite als daarbuiten. Dat kan gewoon op straat zijn, maar ook via social media als FacebookTwitter en Flickr

In onze rol als Buurtkeeper stimuleren we buurtbewoners, organisaties en bedrijven gebruik te maken van de vele mogelijkheden die dit online dorps- en marktplein biedt om vooral zelf berichten te plaatsen. Daarnaast houden we ook een oogje in het zeil. 

Wij doen dit vrijwilligerswerk omdat we allemaal graag in deze wijk wonen en een bijdrage willen leveren aan het nog leuker en aangenamer maken van de wijk. We geloven er ook in dat er zo een sociale kaart ontstaat waarmee mensen dingen makkelijk zelf, met en voor elkaar, kunnen regelen.

Op dit moment bestaat het team Buurtkeepers uit Martien van Ee, Jan van Gompel (foto volgt), Ingrid Kemps, Hans Kessens, Hester Klein Tijssink en Toon van Rijnsoever. Door op te foto te klikken kom je op onze persoonlijke profielpagina.

   

Voel je je aangesproken om ook vrijwilliger te worden bij De Buurtkiep? Neem gerust contact met ons op. Wij kunnen altijd versterking gebruiken en gaan graag het gesprek daarover met je aan. Klik op de knop "stuur contactverzoek" op de profielpagina van een van ons, of stuur een mailtje naar buurtkiep@gmail.com