Buurtkiep.nl

Inloggen of inschrijven

Inloopavond 7 oktober Zuid-Willemsvaart

  • 391 weergaven


De gemeente 's-Hertogenbosch wil het gebied rond de Zuid-Willemsvaart aantrekkelijker maken om te verblijven. We willen daarom een steiger en een tribune aanleggen in het gebied tussen de Citadellaan en de Van Berckelstraat. De steiger komt ter hoogte van het Kruithuis aan de Zuid-Willemsvaart. De tribune leggen we aan tegenover BrabantZorg Nieuwehagen.

Het idee is uitgewerkt in een schetsontwerp. Graag horen we wat u van onze ontwerpen vindt. We organiseren op maandag 7 oktober a.s. een inloopbijeenkomst. U bent daarvoor van harte uitgenodigd!

Inloopbijeenkomst
U kunt op elk moment tussen 18.30 en 20.00 uur binnenlopen om kennis te maken, uitleg te vragen en te laten horen wat u ervan vindt.

  • Maandag 7 oktober
  • van 18.30 tot 20:00 uur
  • Locatie Nieuwehagen, BrabantZorg
    Gervenstraat 2, 5211 PD ’s-Hertogenbosch

Heeft u vragen?
Stuur dan een e-mail naar met als onderwerp ‘Zuid-Willemspark’. Of neem contact op met de Gemeente ’s-Hertogenbosch via het telefoonnummer (073) 615 51 55.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.