Buurtkiep.nl

Inloggen of inschrijven

Heb je een half uurtje?

  • 52 weergaven


Op 24, 25, en 26 januari wordt de Nationale Tuinvogel Telling weer gehouden.  Een half uurtje tellen, bij voorkeur in de vroege ochtend, levert op landelijk niveau een schat aan informatie op. Het is leuk en nuttig om te doen, zeggen ze bij de Vogelbescherming! Leerzaam ook!

In buurttuin Bietje Bij Bietje zien we ook regelmatig allerlei vogels. Mooi om die een keer te inventariseren. Met een beschikbare tellijst, de app van de vogelbescherming of door foto's te maken met je mobiel.

Vind je het leuk om daar aan mee te doen: welkom!

Laat het ons even weten: stuur een mailtje aan .
Geef daarbij even aan wanneer je op genoemde dagen zou kunnen, en vanaf hoe laat. Dan maken we een plannetje hoe het gezamenlijk aan te pakken en voor hoeveel koffie, thee en/of warme chocomel en koekjes we moeten (laten..) zorgen.  

Uiteraard kun je deze telling ook in je eigen tuin / balkon doen! Zeker als je een paar jaar geleden via Natuur in de Wijk een vogelkastje hebt ontvangen! 

Voor meer info over de Nationale Tuinvogel Telling: klik hier

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.