Buurtkiep.nl

Inloggen of inschrijven

Enthousiaste vrijwilligers gezocht voor dierenparkje Prins Hendrikpark

  • 741 weergaven


Het voorjaar is weer begonnen. De tijd om lekker naar buiten te gaan. Vindt u het fijn om buiten tussen de dieren te zijn? Heeft u een uurtje per week over? Ga dan aan de slag als vrijwilliger bij het dierenparkje in het Prins Hendrikpark.

Aan de slag als vrijwilliger

Als vrijwilliger geeft u de dieren eten en drinken en voert u werkzaamheden uit in het dierenparkje. Denk hierbij aan het aanvegen van de stal en het opruimen van zwerfvuil. Kortom, u hoeft geen expert te zijn op het gebied van dieren. Wij zorgen voor voer, de gezondheid en welzijn van de dieren en het scheren van de schapen. Daarnaast ondersteunen we de vrijwilligers waar nodig.

Vrijwilliger zijn bij de dierenparkjes is een leuke vrijetijdsbesteding. U bouwt een band op met de dieren en ontmoet veel nieuwe mensen. We zoeken dierenliefhebbers die minimaal 1 uur per week beschikbaar zijn en zelfstandig de dieren kunnen verzorgen.  

 Interesse?

Hebt u interesse om als vrijwilliger aan de slag te gaan of wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op met de heer J. Timmermans. Zijn telefoonnummer is (06) 20442570 of stuur een e-mail naar o.v.v. ‘vrijwilliger dierenpark’. 

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.