Buurtkiep.nl

Inloggen of inschrijven

Enthousiaste vrijwilliger gezocht voor dierenparkje Prins Hendrikpark

  • 163 weergaven


Vindt u het fijn om buiten tussen de dieren te zijn? En hebt u een uurtje per week over? Ga dan aan de slag als vrijwilliger bij het dierenparkje in het Prins Hendrikpark.

Vrijwilliger zijn is een leuke vrijetijdsbesteding. U bouwt een band op met de dieren en ontmoet veel nieuwe mensen. We zoeken een dierenliefhebber die minimaal 1 uur per week (op vrijdag of zaterdag) beschikbaar is.

Wat gaat u doen?
Als vrijwilliger geeft u de dieren eten en drinken en voert u werkzaamheden uit in het dierenparkje. Denk aan het vegen van de stal en het opruimen van zwerfvuil. U hoeft geen expert te zijn op het gebied van dieren. Wij zorgen voor het voer, de gezondheid en het welzijn van de dieren. Daarnaast ondersteunen we u waar nodig.

Interesse?
Hebt u interesse om als vrijwilliger aan de slag te gaan of wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op met de heer J. Timmermans, beheerder van de dierenparkjes van gemeente ’s-Hertogenbosch. Zijn telefoonnummer is 06 – 20 44 25 70 of stuur een e-mail naar o.v.v. ‘vrijwilliger dierenpark Prins Hendrikpark’.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.