Buurtkiep.nl

Inloggen of inschrijven

Bijzondere buurttuinfotos van Ruud KoningsZaterdag 3 september jl waren we nog met een paar mensen 's middags in de buurttuin bezig, toen er ineens iemand een groot statief opzette en aan de slag ging met fotograferen. Het bleek Ruud Konings te zijn, de amateurfotograaf die een jaar geleden ook al een keer prachtige macro-opnamens had gemaakt in de buurttuin. Met toestemming van Ruud mogen we zijn bijzondere panoramafoto gebruiken als header op de Buurtkiep en op de facebookpagina van Bietje bij Bietje. Op zijn site staan de meest wonderlijke foto's gemaakt in de buurttuin.

Bietje Bij Bietje bedenk je je dat je die beelden zo nog nooit eerder in de tuin hebt gezien. Dus beslist de moeite om er even een kijkje te nemen, zeker ook in de albums van vorig jaar. Trouwens, eenmaal op zijn site is het ook de moeite om even in de map "De Amazones" te kijken!

Dank je wel Ruud en we zien je graag weer komen om een nieuw fotografie-experimentje uit te voeren. Vanuit BietjeBijBietje vinden wij het erg leuk dat de tuin ook tot fotografie-experimenten inspireert.