Buurtkiep.nl

Inloggen of inschrijven

Aanvraag keukenapparatuur de Slinger

  • 292 weergaven
  • 4 reacties


Graag horen we jullie reacties op de nieuwe aanvraag die werd ingediend door de organisatoren van de kookclub van de Slinger. Zij moeten hun keuken drastisch aanpassen en vernieuwen om de kook- activiteit en het gezamenlijk eten van buurbewoners, allochtonen en alleenstaande ouderen, nog beter te laten functioneren.  Het gezamenlijk koken en  eten  draagt bij aan de integratie in de wijk.

De werkgroep vraagt een subsidie van € 3500,-  voor aanschaf van nieuwe apparatuur. pannen en een afzuiginstallatie. De Kerngroep vraagt jouw advies over deze aanvraag. Dit kun je doen tm.  16 oktober. Daarna maakt de Kerngroep het advies op dat naar de Gemeente gaat. 

Veel succes.  

Kerngroep Buurtdemocratie

9339546 offerte.pdf

Deel dit bericht!

Reacties

Ingrid Kemps
6 oktober 2019

Mooi initiatief om de kookactiviteit in de Slinger een impuls te geven. Ik heb geen moeite met het bedrag maar vraag me af of dit wel voldoende is? Is er bijv. rekening gehouden met de kosten van installatie, het aanbrengen van een afvoerkanaal voor de afzuigkap, het eventueel (verplicht?!) aanleggen van een vetput en het vergroten van de huidige kleine keuken? Krachtstroom nodig en aanwezig?? Om maar een paar dingen te noemen. Ik vind de beschrijving van de aanvraag dus erg summier.

Huub Elands
7 oktober 2019

Activiteiten bij De Slinger aanmoedigen maar de vraag is of er niet nog andere kanalen aangeboord kunnen worden. De gemeente, de kookgroep deelnemers, gebruikte apparatuur van andere buurthuizen of bedrijven. Wellicht een wat lager bedrag? Mijn advies is maximaal € 3000,-

peter van van helden
7 oktober 2019

Het is inderdaad een fors bedrag. Maar Ingrid heeft ook een punt. Dus: wat mij betreft akkoord met deze aanvraag en zien of men er mee toe kan.

Bernadette Kop
8 oktober 2019

Op zic.h een prima activiteit. Ik weet echter niet hoeveel mensen gebruik maken van deze keuken en hoe hoog het animo is om te komen eten. Ik onthoud mij van een advies.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.