Buurtkiep.nl

Inloggen of inschrijven

Aanpassen speelvoorziening Mgr. Diepenstraat

  • 559 weergaven
  • 1 reactie


Begin 2018 hebben wij u gevraagd mee te denken over een nieuwe speelvoorziening nabij de Mgr. Diepenstraat. Een aantal bewoners heeft hier gehoor aan gegeven en samen zijn zij gekomen tot een ontwerp. Ook hebben zij gekeken naar de directe omgeving van de speelvoorziening. Het heeft even geduurd maar met de inrichting van de nieuwe speelvoorziening voldoet deze weer aan de eisen van deze tijd. Van 22 juli tot en met 9 augustus (week 30, 31 en 32) leggen we de nieuwe speelvoorziening aan.

Uitvoering
De bestaande speeltoestellen worden verwijderd. De nieuwe speeltoestellen worden op een glooiend terrein geplaatst. Dat betekent dat de ondergrond licht golft. Behalve op de plaats waar het kunstgrasveld wordt aangelegd. Ook wordt de toegankelijkheid van de speelvoorziening aangepast. De bestaande “rijbaan” wordt verwijderd en komen er (half)verharde voetpaden voor terug.

Bedankt!
Wij bedanken de bewoners die mee hebben gewerkt aan de totstandkoming van de nieuwe speelvoorziening en we wensen alle kinderen vooral veel speelplezier.

Vragen? 
Hebt u nog vragen? Neem dan gerust contact op met dhr. P. Verheul. Hij is bereikbaar op telefoonnummer (073) 615 95 72 of stuur een e-mail naar o.v.v. speelvoorziening Mgr. Diepenstraat. Vermeld in de e-mail uw naam, adres en contactgegevens.


Deel dit bericht!

Reacties

Toon van Rijnsoever
12 juli 2019

Yes! Het Hartenveldje komt er aan.
Lees over wat er aan vooraf ging nog eens het artikel uit de Wijkkrant van april 2019.
Je vindt het ook hier op de Buurtkiep:
buurtkiep.nl/groep/wijkkrant-muntel-vlie...

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.