Buurtkiep.nl

Inloggen of inschrijven

Samen is meer binnen Karwijk. Een oproep...

  • 295 weergaven


Karwijk is een onafhankelijk buurtiniatief in de wijk Muntel, Vliert, Orthenpoort, bestaande uit klussers en klusvragers. Coördinator Josien Enklaar schrijft:

"Ikzelf ben al drie keer in deze twee jaar enorm goed geholpen door Karwijk. Na de eerste klus van plinten leggen in mijn pas opgeleverde woning was ik zo dankbaar dat ik ook graag iets terug wilde doen. Zodoende nam ik de taak van Theo over en coördineer ik nu de klussen. Hierna ben ik met mijn computer geholpen en hangen er twee lampen op de juiste plek. Bij Karwijk gaat het echt om heel kleine klusjes die er voor de klusvrager soms als een berg uitzien en voor de klusser een eitje zijn. Voor mij is het zo belangrijk gebleken dat ik nu in mijn nieuwe wijk heel veel meer mensen al beter ken dat ik gaandeweg door deze rol snel een netwerkje aan het weven ben. Deze vorm van iets betekenen voor elkaar is vanuit mij gezien: bouwen aan een betere wereld. Samen = meer.

Spreekt het je aan?

Wil je meer weten?

Wil je ons team komen versterken ? Graag !

Met hartelijke groet, 

Josien Enklaar

/ 073-6131130.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.