Welkom Plein in de Slinger

  • 384 weergaven

Details

Woensdag 31 mei 2017 van 19:00 tot 21:00 uur
Afgelopen
Jan Schöfferlaan
's-Hertogenbosch, Nederland

Nu de noodopvang voor vluchtelingen in het Autotron al een tijd gesloten is, was het Welkom plein op zoek naar een nieuwe locatie om de activiteiten voort te zetten. Er is nu een eigen ruimte gevonden in De Slinger! Komende woensdag is iedereen welkom om kennis te maken en te brainstormen. Hieronder de uitnodiging:

Beste mensen,


Het heeft even geduurd, maar eindelijk kunnen wij jullie melden dat wij een prachtig onderkomen hebben gevonden!


De gemeente heeft ons in contact gebracht met wijkgebouw De Slinger aan de Jan Schöfferlaan 3. Op deze fantastische locatie krijgen wij alle ruimte om onze ideeën verder vorm te geven en weer een warme plek te creëren voor nieuwe en oude Bosschenaren.


Hadden we op zondag 30 april nog een prachtig feest bij Bij Katrien met 150 personen voor de Syrische gemeenschap, zaterdag 20 mei vierden we de Eritrese onafhankelijkheidsdag bij De Slinger. Met een opkomst van meer dan 60 mensen was dit zeer geslaagd. Ook wethouder Paul Kagie kwam langs om kennis te maken en deed een duidelijke uitnodiging naar zowel de Eritreese groep als naar ons om zo snel mogelijk met een plan en programma te komen om onze ambities in De Slinger vorm te geven.


Graag nodigen wij jullie uit om op woensdag 31 mei de nieuwe locatie De Slinger te komen bekijken en mee te denken over de concrete invulling van een programma. We starten om 19.00 uur.


Nadrukkelijk nodigen wij hierbij ook de nieuwe Bosschenaren uit, want het is de bedoeling dat we vooral samen aan de slag gaan.


Laat je even weten of je erbij kunt zijn?


Graag tot volgende week!


Hartelijke groet,

Welkomplein Den Bosch

Constant, Francis, Pauline

Over de organisator

Frederique Van der Aa
Frederique heeft nog niets over zichzelf geschreven.