Tweede tokofthetown over zorg en welzijn

  • 370 weergaven

Details

Dinsdag 7 april 2015 van 19:00 tot 21:25 uur
Afgelopen

De Buurtkiep en Divers organiseren op dinsdag 7 april a.s. een tweede 'tokofthetown' over zorg en welzijn. Deze is bedoeld voor werkers, zzp-ers, vrijwilligers, cliënten en andere geïnteresseerden die betrokken (willen) zijn bij de nieuwe ontwikkelingen in zorg en welzijn. De avond van 7 april is een vervolg op de bijeenkomst in oktober vorig jaar.

Wat staat er op het programma?

Na een snelle blik op de vraagstukken die in onze buurten spelen gaan we met elkaar in gesprek over de vraag met wat voor algemene voorzieningen en arrangementen hierop kan worden ingespeeld: formeel én informeel. Ook willen we nagaan of er personen/zzp-ers en/of instellingen zijn die op basis van de behoeften een concreet aanbod kunnen doen. Thema's die we uit onderzoek en gesprekken haalden zijn: ouderen (wonen, hulp opmaat en eenzaamheid), geestelijke gezondheid, werk en inkomen. We zijn benieuwd naar jullie inbreng!

Meedoen?

Meld je per email aan bij Hans Kessens:

Je kunt hem ook mailen of bellen voor nadere informatie: 0643371231.

Na aanmelding ontvang je begin april de definitieve uitnodiging met uitgeschreven programma van de avond.

Degenen die deelnamen aan de bijeenkomst van 29 oktober vorig jaar of zich reeds als belangstellende opgaven, hebben reeds een uitnodiging per mail gekregen.

Over de organisator

Hans Kessens
Film- en fietsliefhebber!... Lees meer