Spelen in De Slinger, voor kids en volwassenen

Wijkgebouw de Slinger

  • 285 weergaven

Details

Woensdag 22 oktober 2014 van 13:00 tot 18:00 uur
Afgelopen

Kom in de herfstvakantie spelen in de lessencarrousel bij De Slinger!
Woensdagmiddag 22 oktober kan je een hele middag bij allerlei lessen terecht om daar te spelen, te dansen, zingen, te onderzoeken en te ervaren. Je kan van alles doen. Van theaterles tot origami, van kleuterswing tot brazilian body fit en van technisch knutselen tot tekenen en schilderen op de computer. En papa en mama hoeven niet alleen toe te kijken, ze kunnen zelf ook meedoen aan een aantal lessen. Per activiteit wordt een kleine bijdrage van 1 euro gevraagd. Iedereen is welkom!!

Je kan kiezen uit de volgende lessen:

Technika 10 door Ingrid Vermeulen
Bij Technika 10 maak je de leukste dingen voor op je kamer of om mee te spelen. Met spannende materialen zoals hout en metaal en gezellig samen met andere meisjes. In deze proefles ga je een springende oetel maken! (meisjes, 9 t/m 14 jaar)
Theaterlessen voor volwassenenen(v) door Lieve van Tuijl
Altijd al eens op de planken willen staan? Altijd het gevoel gehad dat er een acteur of actrice in u verscholen zit? Bij theaterdocente Lieve van Tuijl kunt u komen proeven van theater, wedden dat u enthousiast raakt? (18 t/m 99 jaar)
Origami vouwen door Gosia Jankowska-Vissers
Origami is een vouwkunst die op de Japanse basisscholen gebruikt wordt om de ontwikkeling en creativiteit bij leerlingen te stimuleren. Iedereen kan het maken. Een gewoon blad papier kan omgetoverd worden tot een bloem, dier of voorwerp. Het is gewoon leuk! (6 t/m 99 jaar)
Digi- tekenen en schilderen door Gosia Jankowska-Vissers
Vind je tekenen en schilderen leuk? Tijdens deze workshop leer je dit ook op de computer te doen. Wij gebruiken een tekenprogramma dat speciaal voor kinderen gemaakt is. Het is eenvoudig in gebruik, maakt grappige geluiden en heeft een vriendelijk cartoon poppetje dat je helpt met jouw creatie. (5 t/m 12 jaar)
Digi – knippen en plakken door Gosia Jankowska-Vissers:
Deze workshop is voor kinderen die van knutselen houden. Maar wij gaan knutselen op de computer. Je leert om in lagen te werken zodat alle versies van je digitale knipsels bewaard en eenvoudig aangepast kunnen worden. (10 t/m 13 jaar)
Brazilian bodyfit voor kinderen én volwassenen(v) door Frenda Koops
In een swingende en feestelijke Braziliaanse workshop leer je op een eenvoudige en vooral leuke manier samen de beroemde stapjes en heupbewegingen van verschillende Braziliaanse dansen. De kinderen en volwassenen leren verschillende Brazilian stylen zoals: samba reggae, samba rio, afro-samba, axe. Brazilian body fit (4 t/m 7 jaar & 8 t/m 12 jaar & volwassenen).
Kinderatelier de Kunstcoöp door Roos Vlek
Vandaag kun je een proefles volgen van kinderatelier de Kunstcoöp van Roos! Zij neemt verf, papier, kwasten en spiegels mee. Ben je nieuwsgierig wat je daar allemaal mee kan doen? Doe je oude kleren aan, neem je fantasie en creativiteit mee, en kom naar de proefles! (8 t/m 12 jaar)
Kleuterswing en kidswing door Marleen Specken
Heb je zin om te dansen vanmiddag? Marleen van Dans & Balletstudio Geraldine is gespecialiseerd in kinderdanslessen. Trek makkelijke kleding aan zoals een legging, T-shirt en sokjes en neem vooral heel veel danszin mee! Kleuterswing (4 - 6 jaar) en kidswing (6 - 8 jaar)
Tot de 22e oktober!!!

Over de organisator

Wijkgebouw de Slinger
Een ontmoetingsplek, dat is wat De Slinger is. Voor iedereen in de Muntel, Vliert en Orthenpoort. Wijkgebouw De Slinger is graag het klop...... Lees meer