Buurtkiep.nl

Inloggen of inschrijven

Verhalenbundel Workshop 'Kom schrijven over de Muntel'

  • 128 weergaven

Lieselot Leeflang woont al zo'n vijftien jaar in de Muntel. Ze is journalist en tekstschrijver en ze vindt het leuk om mensen op een losse en speelse manoier aan het schrijven te krijgen. Het idee om verhalen over de Muntel te verzamelen voor een verhalenbundel sprak haar aan en inspireerde haar tot het idee van een workshop: "We gaan praten en schrijven over de Muntel. Midden in de Muntel, aan tafel in mijn zonnige serre in de Jan de la Barlaan. We verzamelen woorden, zinnen, verhalen en beelden: vrolijke, gekke, mooie, vertrouwde, vreemde, onzinnige en veelzeggende. Daar maken we een nieuw, persoonlijk Muntelverhaal van. Ieder in zijn of haar eigen stijl. De nadruk ligt op het schrijfplezier – niet op talent en ervaring. Iedereen kan dus meedoen en er iets moois van maken. Ook al heb je nog nooit een verhaal of gedichtje geschreven. Kom je ook schrijven over de Muntel? Misschien komen onze verhalen wel in de bundel terecht."

De workshop 'Kom schrijven over de Muntel' duurt circa anderhalf uur, inclusief koffie, thee en iets lekkers.
Kosten: € 3,50 p.p.
Datum: een zaterdagochtend of -middag in januari 2020.
Heb je interesse? Je kunt je vrijblijvend aanmelden op .  Wij houden je dan op de hoogte van de datum en het tijdstip.

Geen workshop bijwonen maar toch een verhaal leveren voor de verhalenbundel? Ook dat kan nog steeds,  bijvoorbeeld via .
De jubileumbundel komt in februari uit, tegelijk met de Wijkkrant.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.