Buurtkiep.nl

Inloggen of inschrijven

Taxandria Moves viert vijfjarig jubileum!

Op zondag 30 juni vindt de jubileumeditie van wijkevenement Taxandria Moves XL op het Taxandriaplein plaats. Dit jaar bestaat Taxandria Moves vijf jaar en deze kans willen wij aangrijpen om extra groot uit te pakken. Taxandria Moves bestaat uit onder andere een rommelmarkt, survivalbaan, voetbal, boksen, diverse kermisattracties en kinderactiviteiten. De dag begint om 11.00 uur en duurt tot 17.00 uur.

Taxandria Moves wordt georganiseerd door Activiteitenteam De Taxander in samenwerking met Stichting Jong Actief, Cafetaria de Taxander en PowerUp073. Ook werken wij samen met Farent, De Stijl van Reinier van Arkel, GGD Hart voor Brabant en ‘S-port van gemeente ’s-Hertogenbosch. Activiteitenteam De Taxander zet zich met dit wijkevenement in voor de bewoners van de wijk Muntel/Vliert, een bruisende wijk in het hart van ’s-Hertogenbosch.

De dag wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente ’s-Hertogenbosch en de vele donaties uit de wijk. Dit maakt Taxandria Moves een initiatief door, voor en met de bewoners uit de Muntel, Vliert en Orthenpoort. Dit jaar vindt er ook weer een rommelmarkt plaats. Kramen zijn slechts 20 euro per kraam plus 5 euro borg. Inschrijven kun je bij Cafetaria de Taxander aan het Taxandriaplein.

Er zijn op 30 juni ook diverse kinderactiviteiten op het plein te vinden zoals schminken, knutselen, een clown, henna tatoeage, schminken, sportactiviteiten en diverse springkussens. Voor de iets oudere jeugd is er een survivalbaan en freefall. Dit alles met een muzikale omlijsting die wordt verzorgd door DJ Seepman.

Bekijk hieronder de aftermovie van vorig jaar!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.