Buurtkiep.nl

Inloggen of inschrijven

Kindervakantieweek 2019 op het Taxandriaplein

Beste ouder,

Via deze site willen we u graag attenderen op de kindervakantieweek 2019 die zoals ieder jaar plaats zal vinden op de Tax(andriaplein)

Het thema van 2019 is “expeditie TAX” Op maandag 8, dinsdag 9 en woensdag 10 Juli wordt het Taxandriaplein traditiegetrouw weer volgebouwd met hutten, maar hebben we ook weer verschillende workshop en activiteiten op het programma staan.

De Kindervakantieweek is alleen bedoeld voor kinderen tussen 4 en 12 jaar oud, woonachtig in de wijk De Muntel, Vliert en Orthenpoort. Een uitzondering wordt gemaakt voor kinderen die niet in deze wijken wonen, maar die wel op het KC De Kameleon zitten.

Uw hulp is van enorm belang, daarom vragen wij naast de 30 EURO contributie per kind u ook (minimaal) een dag mee te helpen is vrijwilliger. Want zonder vrijwilligers is de Kindervakantieweek simpelweg niet mogelijk.

De inschrijfavond is dit jaar op Woensdag 15 Mei vanaf 20.00 uur. (19.30 voor de Early Birds)

Vul bijgevoegd inschrijfformulier in en neem dit uitgeprint mee, ook de inschrijfkosten dienen direct op 15 Mei contant te worden voldaan bij inschrijving, ook donaties zijn welkom, dit geeft ons de kans meer golden tickets te vergeven. 

Kom op tijd want vol is vol; Inschrijving is op volgorde van aanmelding. Er kunnen maximaal 100 kinderen deelnemen.

U ontvangt dan een unieke code als bewijs van uw betaling, met deze code kan de inschrijving compleet worden gemaakt via de inschrijfwebsite.

Om de mensen die DRIE DAGEN komen helpen als vrijwilliger extra te bedanken, kunnen deze gebruik maken van de “EARLY BIRD”.

De Early Bird inschrijving is ook op Woensdag 15 Mei, maar dan al om 19.30 uur.

Ook zin in een fantastisch begin van de zomervakantie, maar zoek je nog verdere informatie? Ga dan naar www.kvwtaxandriaplein.nl en lees meer over de Kindervakantieweek 2018!