Buurtkiep.nl

Inloggen of inschrijven

Beeldmateriaal gevraagd voor de expositie 100 jaar Muntel

  • 420 weergaven
  • 7 reacties

Een groepje enthousiaste bewoners is gestart met het opzetten van een (foto)expositie over 100 jaar Muntel. Aan de hand van  thema's: bewoners, scholen, verenigingen, historische groei en middenstand. proberen we in vier deelexposities een beeld van 100 jaar Muntel te maken.

Met uw hulp zal dat beter worden. Hebt u nog verhalen, foto's en b.v. oude advertenties van winkeliers en bedrijven. We houden ons aanbevolen. Ook als uw kinderen opgegroeid zijn, foto's van activiteiten uit de jaren vijftig, zestig, zeventig tachtig en daarna. Deze foto's laten zien hoe de Muntel in die tijd leefde. Bent u betrokken geweest bij de bouw, het stratenplan, de inrichting van het prins Hendrik park en andere zaken; we maken graag gebruik van uw kennis.

U kunt ons bereiken via of  

Deel dit bericht!

Reacties

Liesbeth van Drunen
6 januari 2020

Op de foto ziet u een jonge Piet Valentijn. Indertijd bewoner uit de Moliusstraat.

Lonneke Voets
7 januari 2020

Meld je aan voor de Facebook-groep Het Grote Bossche Familie Album. Daar zag ik laatst een heleboel oude foto's van de Muntel voorbijkomen.

Liesbeth van Drunen
8 januari 2020

Dank je wel Lonneke,
we gaan kijken.

Buurtkiep Scharrelt
10 januari 2020

Hebben jullie de social media buttons al gevonden onder het bericht van Liesbeth? Hierboven dus. Die kan iedereen heel eenvoudig gebruiken om deze oproep in eigen kringen eenvoudig te delen. Hoe meer mensen op de hoogte zijn van deze zoektocht, hoe groter de kans dat er bijzonder materiaal aangeleverd wordt. Toch! Dus mensen, schroom niet er gebruik van te maken! Laten we gaan voor hele leuke exposities!
Leuk als Els en/of @CharlesKalkhoven ons via de Buurtkiep op de hoogte houden van wat er zoal binnenkomt aan beeldmateriaal.

Lonneke Voets
10 januari 2020

Goeie tip! Ik heb het gedeeld op Facebook.

Liesbeth van Drunen
14 januari 2020

Hartstikke fijn dat jullie mee gaan zoeken naar foto's.
Een van de idee├źn is om, als het lukt, oude foto's van mensen en plekken, opnieuw te maken en naast elkaar te exposeren.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.