Buurtkiep.nl

Inloggen of inschrijven

Aanvraag 9109927 voor tiende editie Running Dinner de Vliert

  • 423 weergaven
  • 3 reacties

Op 14 september wordt de 10e  editie van het Running Dinner de Vliert georganiseerd en dit maal willen de organisatoren  écht uitpakken. het evenement heet : 'Vive le Vliert' en alle bewoners (omwonenden) zijn uitgenodigd om deel te nemen.  Men verwacht dit keer meer dan 130 bewoners.  Er zullen extra activiteiten zijn en een artiest op de eindborrel. Hiervoor wordt een tent op het plein bij de Sonniusstraat geplaatst. De organisatie vraagt een subsidie van € 350,- voor het plaatsen van de tent, flyers en muziek, de bar en een toiletwagen. 

 je kunt reageren op deze aanvraag t/m maandag 22 juli . Daarna formuleert de kerngroep het advies aan de Gemeente die de uiteindelijke beslissing neemt. 

Succes

de kerngroep Buurtdemocratie    9109927 RunningDinner VdHout.docx

Deel dit bericht!

Reacties

peter van van helden
11 juli 2019

Zo wordt een walking dinner dus een buurtfeest. Zo'n after party kan ik me wel voorstellen, maar waarom niet gewoon samenkomen op 1 plek met de restjes wijn, resthapjes enzovoorts en nog even gezellig napraten. Daar hoeft toch geen tent of muziek bij? Bij gezelligheid hoor je die niet eens.

Bernadette Kop
12 juli 2019

Ik kan me wel voorstellen dat je zo'n 10e keer een extra tintje wilt geven. Wat mij betreft OK.

Hans Kessens
12 juli 2019

Ik zou graag zien dat deze aanvraag ook deze keer wordt beschouwd als een aanvraag ihk van een buurfeest en daarom aanspraak kan maken op max 250 euro uit het wijk- en dorpsbudget

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.