Over Ingrid

Wat vind je het leukste aan je buurt?

Ik woon sinds 1985 in de Muntel en ben erg gecharmeerd van de diversiteit aan bewoners. Ik vind het mooi hoe al die mensen met al die verschillende achtergronden, op een relatief klein oppervlak goed met elkaar samen kunnen leven. Na al die jaren ontdek ik nog steeds nieuwe bijzonderheden in mijn eigen omgeving, zoals bijvoorbeeld bij het verschijnen van het boekje over De Kameleon (oktober 2013) dat Neerlands meesterverteller Willem de Ridder op een steenworp afstand van mijn huis is getogen en hier het vertellen van spannende verhalen heeft geleerd. Dat vind ik nou leuk aan deze buurt met zoveel talenten!

Wat doe je in je vrije tijd?

Als Buurtkieper maak ik graag inzichtelijk hoeveel er hier gebeurt en vooral ook ontwikkeld wordt. De uitstraling van al dat gemijmer, gebroed en gevloek in deze wijk gaat heel veel verder dan alleen hier in de stad!

Wat wil je nog meer vertellen?

ben ik bezig aan een kunstproject onder de naam \'ik spaar de aarde\' en zou het mooi vinden als er een bijdrage van een onbekende uit mijn eigen omgeving via De Buurtkiep aangeleverd wordt. Kijk voor meer info op http://www.ikspaardeaarde.nl

Groepen

De IJzeren Vrouw
Informele groep
Buurttuin Bietje bij Bietje
Informele groep, Overig
Buurtkeepers
Informele groep, Overig
Buurtkiep
Initiatief/project
Berichten
Bekijk alle berichten