Buurtkiep.nl

Inloggen of inschrijven

BOEL bazaar zoekt horecapartner m/v

7 november 2019


BOEL bazaar op het Hinthamereinde is een multi-creatieve concept store. Naast shops-in-shop met unieke kadootjes van lokale makers vind je er wisselende exposities van opkomende fotografen en kunstenaars, vintage & curiosa, een podium voor optredens, workshops (en betaalbare ruimtes die je daarvoor kunt huren), flexwerkplekken, een leer- en werkpark i.s.m. stichting Voor Elkaar Aan De Slag (VEADS) en...(h)eerlijk eten & drinken voor een schappelijke prijs.

Voor het laatste zijn we op zoek naar een nieuwe culinaire partner die het instore foodconcept wil vormgeven en uitbaten.

ONZE ‘IDEALE’ CULINAIR PARTNER
- Is een ambitieus en creatief persoon/duo óf een sociaal-maatschappelijke instelling/ondernemer gericht op talentontwikkeling van jongeren of mensen met een (arbeids)beperking, zoals Brownies & Downies en In de Roos.
- Droomt van een eigen restaurant, maar heeft niet het vermogen om zelf een pand te huren
- Ziet het als een uitdaging om een vernieuwend instore food concept op de kaart te zetten
- Heeft ervaring als horecachef
- Is bekend met hygiënecode HACCP
- Is creatief, innovatief, sociaal én commercieel
- Kan/wil ook vega(n) koken
- Is zelfstandig of heeft de ambitie om zelfstandig chef te worden.

Bij BOEL bieden we je de kans om tegen zéér gunstige voorwaarden en met weinig financieel risico je droom te verwezenlijken. Je start als het ware je eigen 'toko' binnen BOEL. Interesse? Mail naar voor meer informatie of bel Monique: 06 – 51523405.

Deel dit bericht!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.