Buurtkiep.nl

Inloggen of inschrijven

Recepten met een verhaal

31 maart 2019


Wij zijn op zoek naar recepten met een verhaal. Die ontzettend lekkere stamppot boerenkool die je oma vroeger altijd maakte als je kwam logeren, dat ene recept van die verre vakantie waar je je eigen draai aan hebt gegeven, dat gerecht zoals echt alleen die ene oom dat kan maken… Enfin, je begrijpt het wel; recepten waar iets over te vertellen valt.

Wat is de bedoeling?Al die mooie recepten gaan Helen Jager, Liesbeth van Dam en ik bundelen in een kookboek. Wij kennen elkaar al jaren en met z’n drieën vormen we een goed geoutilleerd trio met een uitstekend netwerk en kennis over vormgeving, illustreren, tekstschrijven en communicatie.

Wat gaan we ermee doen?
Alle recepten die we binnen krijgen, gaan we stuk voor stuk bereiden. Als ze onze smaaktest doorstaan, komen ze in het kookboek “Recepten met verhalen”.

Wat vragen we van jullie?
Voorlopig alleen antwoord op de vraag of je bereid bent om mee te doen.
Pas bij voldoende belangstelling nodigen we je uit om je recept met het bijbehorende verhaal naar ons te mailen.

Oké, en dan?
Wij slaan aan het koken, bakken en alles wat er voor nodig is om jullie recepten daadwerkelijk op onze borden te krijgen en te kunnen proeven. Komt je recept door de test, dan krijg je daar natuurlijk bericht van. En, ook als je recept niet door de test komt, sturen we je uiteraard een mailtje.

En daarna?Daarna is het tijd voor een volgende fase met heel veel acties om er een echt boek van te maken. Bepalen van de opzet en de vormgeving, uitgever zoeken, communicatietraject uitzetten om bekendheid te geven aan het project en het uiteindelijke doel, een mooi kookboek in de schappen.

Zin in? Stuur een lege mail met “JA, ik doe mee” naar
en je hoort spoedig meer.


Hartelijke groet,

Ineke van EngelenDeel dit bericht!