Menu

Uitgelicht:

Wie denkt er mee over de speelvoorziening in de Mgr. Diepenstraat?

Afdeling Beheer en Programmering Openbare Ruimte gemeente 's-Hertogenbosch (Gemeente 's-Hertogenbosch)
27 februari 2018 , 977x gelezen

De speeltoestellen in de Mgr. Diepenstraat zijn aan vervanging toe. Graag horen we van u als omwonende waar behoefte aan is. Wilt u samen met de gemeente nieuwe speeltoestellen uitkiezen voor deze plek? Meldt u zich dan vóór maandag 12 maart 2018 aan. Hoe u dat kunt doen leest u hieronder.

Wat vragen wij van u?Speelvoorziening Mgr. Diepenstraat
We zijn op zoek naar maximaal 10 bewoners die namens de buurt willen meedenken welke speeltoestellen we hier het beste kunnen plaatsen. Doet u mee, dan betekent dit dat u een aantal keer bij elkaar komt om over de speelvoorziening te overleggen.

Aanmelden
Wilt u ons helpen met het vernieuwen van de speelvoorziening aan de Mgr. Diepenstraat? Meldt u zich dan vóór maandag 12 maart 2018 aan door een e-mail te sturen naar openbareruimte@s-hertogenbosch.nl o.v.v. speelvoorziening Mgr. Diepenstraat. Vermeld daarin uw persoonlijke gegevens. Of neem contact op met de heer P. Verheul van de afdeling Beheer & Programmering Openbare Ruimte. Hij is bereikbaar op telefoonnummer (073) 615 95 72.

Reacties

Hans 28 februari 2018
Er zijn overigens bewoners die rondlopen met een idee/initiatief voor 'buiten-trim-toestellen'; Die locatie lijkt me daarvoor ook geschikt.....
Bekijk al het nieuws uit je buurt »