Test je ook mee?
Wij werken aan een nieuwe lay-out.
Vanaf 2 april is deze beschikbaar. Wil je de nieuwe lay-out alvast gebruiken?
Test nu mee en laat ons weten wat je er van vindt!
Ik doe mee! Liever niet
Menu

Uitgelicht:

Wereldse Gerechten !

Hanneke Buenen
12 april 2018 , 627x gelezen


Maandag 9 April , eindelijk was het zover , het wijk diner in De Slinger ging van start.

Bij het binnen komen werd je al verrast en welkom geheten door de heerlijke Marokkaanse kruiden , geuren als een warm ontvangst.

Buurtgenoot Najad had gekookt en het was werkelijk werelds , heerlijk  eerlijk eten .


En het was gezellig , ook leuke mensen uit onze eigen buurt leren kennen , nieuwe buurt koks en hulpkoks hebben zich aan gemeld.

Wij kregen zelfs een maaltijd mee , want Najad had ruim gekookt , dus vandaag heb ik al het mooie  en heerlijke , weer kunnen her beleven .

26 April is het volgende wijk diner , en inschrijven kan bij wijkgebouw De Slinger , word vervolgd !


Reacties

Hanneke 19 april 2018
Mega Vega en uw gastheer , uiterst vriendelijk is Jorri (ondergetekende) , mede door Jorri is het zo´n succes , dat mag ook gezegd worden.
Jorri 19 april 2018
Aankomende maandag 23-04-2018 staat er een broccolisoep met een Kikkererwtencurry met salade en rijst. VEGETARISCH dus !!!!!
Hanneke 14 april 2018
Hoi Annemarie en Ingrid , zie ik dit nu goed hebben we hier een team vega buurtkoks erbij ? ;)
Annemarie 13 april 2018
Het was lekker marokkaans eten! Volgende keer wil ik graag vegetarisch eten. Van te voren ga ik dus goed op het menu kijken voordat ik me inschrijf. Zelf voor een grotere groep vegetarisch koken kan ik alleen als ik een maatje heb. Ga ik naar op zoek...
Ingrid 12 april 2018
Hoi Hanneke, Ik zou het als flexitarier niet erg vinden als er standaard vegetarisch gekookt wordt. Maar ik laat het graag aan de buurtkoks over. Heb veel waardering voor mensen die in zo'n klein keukentje voor zoveel mensen een lekkere maaltijd kunnen bereiden. En daar schuif ik graag bij aan!
Hanneke 11 april 2018
Hoi Ingrid , er word gekookt door buurtgenoten (in een heel klein keukentje) , men kan niet zo maar 1 vegetarisch gerecht erbij maken. Het is dus eten wat de pot schaft. Wat wel kan is dat een buurtgenoot een vega maaltijd maakt voor iedereen , dus als je je geroepen voelt ben je daarin welkom.
Ingrid 11 april 2018
Het was inderdaad heel lekker. Smaakt naar meer. Mooi initiatief Hanneke! Misschien de volgende keren van te voren al aangeven of je wel/niet vega eet...
Bekijk al het nieuws uit je buurt »