Menu

X Omdat je bent ingelogd zie je op deze pagina de berichten uit al je groepen. Alleen jij ziet deze informatie.

Uitgelicht:

Mijn afscheid van de Buurtkiep

Martien van Ee
7 september 2017 , 456x gelezen

Hallo,
het is al weer bijna zes jaar geleden dat ik samen met Hans Kessens en Ingrid Kemps ben begonnen aan het avontuur dat Buurtkiep heet.Er is in die ruim vijf jaar veel gebeurd. Heel veel positiefs, soms wat negatiefs, maar vooral heel veel leerzaams!

Helaas komt aan alles ooit een einde. In mijn geval een geforceerd einde, omdat mijn gezondheid de afgelopen jaren sterk is achteruit gegaan en ik niet meer in staat ben mij op een voor mij acceptabele manier in te zetten voor de Buurtkiep en de wijk.

Het zijn mooie tijden geweest maar ik moet nu de handdoek in de ring gooien.

Wat beklijft zijn de mooie herinneringen die ik heb aan de samenwerking met iedereen aan wie ik deze mail verstuur. En iedereen die ik vergeten ben (en dat zijn er veel).Ik zal deze tijd niet gauw vergeten en dank jullie allemaal voor jullie inzet.

Voor de goede orde: dit betekent ook dat ik per 1 september 2017 geen lid meer ben van het bestuur van de Stichting Buurtkiep en ook niet meer verbonden ben aan het buurtdemocratie initiatief of enig ander initiatief in de wijk Muntel/Vliert/Orthenpoort.

Met Buurtkiep groet,

Martien van Ee

PS de afbeelding is een voorstudie van een portret dat mijn vriendin van me laat maken door een van de weinige echte portretschilders die er nog over zijn in Nederland, en een goede vriend van me: Prasadam.

Reacties

Ingrid 8 september 2017
Het was een bijzonder avontuur Martien, en zeker, nu met jouw vertrek blijft het avontuurlijk. Als technische steun en toeverlaat gaan we je zeker missen. We wensen je nog een lang leven en hopelijk zie ik je nog vaak met je hondjes wandelen. Alle goeds gewenst en veel dank voor alle uren die je samen met mij, met ons, gespendeerd hebt aan het in de lucht brengen, houden en ontwikkelen van deze site. Carpe Diem!
Liesbeth 8 september 2017
Dag Marin, Je was natuurlijk al een poosje uit de running en toen ik je de laatste keer sprak in de kamer vol kennis, vertelde je dat je heel rustig aan moest doen. Wat vreselijk jammer dat je dit besluit hebt moeten nemen. Voor mij was je de grote technische man achter de buurtkiep. Jij loste de technische kwesties op die ik, zeker in het begin, geregeld had. Jammer ook omdat je een mooie kijk op de buurt hebt en de plaats die de buurtkiep daarin gekregen heeft. Dank je wel daarvoor. Ik hoop dat het je, vanuit de nieuwe rust, goed mag gaan. we komen elkaar vast weer ergens tegen. Hartelijke groet, namens alle werkers uit het buurtteam. Liesbeth van Drunen
Diny 7 september 2017
Wat jammer dat je wegens gezondheidsredenen moet stoppen met de Buurtkiep. Je hebt op je hele eigen wijze een grote bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van de Buurtkiep. Ik wens je alle goeds.
Bekijk al het nieuws uit je buurt ยป