Test je ook mee?
Wij werken aan een nieuwe lay-out.
Vanaf 2 april is deze beschikbaar. Wil je de nieuwe lay-out alvast gebruiken?
Test nu mee en laat ons weten wat je er van vindt!
Ik doe mee! Liever niet
Menu

Uitgelicht:

Karwijk feestweek! De ontknoping...

Karwijk Den Bosch (Karwijk klussen- en buurthulp)
5 april 2018 , 604x gelezenHet juiste antwoord is: handig!

En de winnaar is: Tanja. Van harte gefeliciteerd! 

Nu volgen nog de antwoorden, zodat iedereen weet wat, waar, wie en voor wie Karwijk is.

Vraag 1: in 2016 hebben de klussers van Karwijk 64 klussen geklaard

Vraag 2: in 2017 heeft Karwijk de volgende klussen uitgevoerd: 36x technisch, 14x tuin, 14x meubels/spullen verplaatsen, 3x computerhulp, 2x dieren verzorgd en 1x geholpen met schoonmaak. Het klusje waar we het vaakst bij hebben kunnen helpen is lampen/tl repareren of vervangen, (7x)

Vraag 3: De eerste 30 minuten van een klus zijn gratis, daarna betaalt de klusvrager €5,00 per uur of biedt een tegenprestatie (helpen bij andere klus, taart bakken voor het klussersoverleg, enz)

Vraag 4: als je een klusvraag hebt, kun je mailen naar karwijk@gmail.com, maar je kunt ook bellen naar 073-6131130. In dat geval krijg je iemand van dagbestedingscentrum De Stijl aan de lijn. (Tijdens kantooruren, daarna kun je de voicemail inspreken). Deze persoon noteert je gegevens en zorgt dat iemand van Karwijk contact met je opneemt om de klus door te   spreken.

Vraag 5: via Karwijk ontmoet je altijd iemand uit de buurt, want zowel de klusvrager als de klusser komt uit De Muntel, de Vliert, de Orthenpoort & het Noordereiland (o.a. Nieuwenhagen &  Nederveenflat)

Vraag 6: Karwijk is hard op zoek naar nieuwe klussers en buurthelpers! Denk nou niet dat jij daar niet handig genoeg voor bent of geen tijd hebt, want iedereen die in de buurt woont en het leuk vindt om af en toe eens een buurtbewoner te helpen, kan zich aanmelden bij Karwijk. Op het aanmeldformulier kun je aangeven waar je goed in bent of het soort klussen dat je leuk vindt om bij te helpen, op het moment dat je tijd hebt

Vraag 7: Bewoners uit de Muntel, Vliert, Orthenpoort en het Noordereiland die geen handige  mensen in hun omgeving hebben of tijdelijk hulp nodig hebben in verband met omstandigheden (zoals ziekte, ziekenhuisopname, etc) kunnen een klus- of burenhulp vragen bij Karwijk.

We zien graag je aanmeldformulier tegemoet. Met elkaar kunnen we nog meer buurtbewoners helpen!


Reacties

Bekijk al het nieuws uit je buurt »