Menu

X Omdat je bent ingelogd zie je op deze pagina de berichten uit al je groepen. Alleen jij ziet deze informatie.

Uitgelicht:

Bijzondere Wandelingen door het Bossche Broek, het Engelermeer en de Moerputten

Welkomplein Den Bosch Karel Gerbrands
17 juli 2017 , 314x gelezen

Welkomplein Den Bosch organiseert deze zomervakantie een wandeling door drie van de mooiste natuurgebieden binnen de gemeentegrens. De wandelingen worden begeleid door vakkundige gidsen die de gebieden op hun duimpje kennen.

De wandelingen zijn bedoeld om statushouders kennis te laten maken met Nederlandse en andere inwoners van de gemeente 's-Hertogenbosch. Leer elkaar beter kennen en ontdek de bijzondere natuur rondom de stad. Ben je een Bossche statushouder of ben je een van de vele andere inwoners van deze gemeente, dan wordt je van harte uitgenodigd om je aan te melden voor een of meer wandelingen. Per wandeling worden er diverse wandelgroepen geformeerd. Het aantal wandelgroepen is afhankelijk van het aantal deelnemers en de beschikbare gidsen.

Verzamelpunt voor elke wandeling is wijkgebouw De Slinger, Jan Schöfferlaan 3, 5212 RE 's-Hertogenbosch. Daar vandaan vertrekken de deelnemers om 10.00 uur naar de wandellocatie.

Een wandeling, inclusief de tijd om naar de wandellocatie te gaan en weer terug te komen bij De Slinger, duurt twee tot drie uur, afhankelijk van de wensen van de betreffende wandelgroep. Kom zoveel mogelijk op de fiets. Dat is het beste vervoermiddel om gezamenlijk naar het beginpunt van een wandeling te gaan. Na afloop van elke wandeling is er gelegenheid om in De Slinger onder het genot van een kop koffie of thee gezellig na te praten.

De wandelingen worden gehouden op de volgende zondagochtenden:

  • 30 juli.           het Bossche Broek
  • 13 augustus  het Engelermeer
  • 27 augustus de Moerputten

Meld je uiterlijk de zaterdag voorafgaande aan een wandeling aan op welkom@welkomplein.nl onder vermelding van je naam, leeftijd en de wandeling(en) waaraan je wilt meedoen. Dat geldt voor alle personen die je opgeeft.


Reacties

Bekijk al het nieuws uit je buurt ยป