Test je ook mee?
Wij werken aan een nieuwe lay-out.
Vanaf 2 april is deze beschikbaar. Wil je de nieuwe lay-out alvast gebruiken?
Test nu mee en laat ons weten wat je er van vindt!
Ik doe mee! Liever niet
Menu

Uitgelicht:

Aanvraag bijdrage Kinder vakantie week Taxandriaplein

Kerngroep Buurtdemocratie (Netwerk Buurtdemocratie)
13 april 2018 , 811x gelezen

Afbeeldingsresultaat voor kindervakantieweek taxandriapleinBegroting 2018_Kindervakantieweek Taxandriaplein.pdfKindervakantieweek 


Taxandriaplein.docx

Voor de kinderen uit de wijk. Dit jaar kunnen er liefst 120 kinderen meedoen. 15-20 daarvan met een zgn. "golden ticket". Deze kinderen mogen gratis meedoen, omdat ze in een gezinssituatie zitten waar meedoen anders problematisch zou zijn (armoede e.o. andere problemen)
Via de Kindervakantieweek wordt bereikt dat in de wijk de Muntel/de Vliert kinderen actief met elkaar de start van de zomervakantie beleven. Voor alle kinderen een jaarlijks terugkerend "feest" en ook al weer meerdere jaren een activiteit die tot binding met de wijk en haar bewoners leidt. Door de inzet van ouders bij de begeleiding van de kinderen wordt het "elkaar kennen" in de wijk verder bevorderd. Er wordt samen gewerkt aan het realiseren van 3 mooie dagen en iedereen draagt daarin zijn/haar steentje bij. De KVW wordt door een team van vrijwilligers onder de vleugels van St. de Hobbel georganiseerd op en rond het Taxandriaplein. Door deze samenwerking wordt het benutten van het Taxandriaplein ook op andere momenten jaarlijks weer gepromoot. De 15-20 "golden tickets" leveren ook altijd mooie momenten op: kinderen die anders vanwege hun gezinssituatie niet mee zouden kunnen doen hebben nu 3 TOP-dagen!
Bijdrage kindervakantieweek Taxandriaplein

Reacties

Huub 18 april 2018
Heel goed doel!
peter 17 april 2018
Prima, helemaal eens.
Kevin 15 april 2018
Altijd goed georganiseerd en leuk voor de kinderen. En voor een 3 daags evenement vind ik het bedrag reeel. Vooral voor 130 kinderen.
Marielle 15 april 2018
Goed dat ouders etc. ook betrokken worden. Daarnaast zijn de "golden tickets" ook zeker n goed idee.
Sjaak 13 april 2018
Prima activiteit!
Lenneke 13 april 2018
Super idee!!
Antoinette 13 april 2018
Top voor al die kinderen
Laurenzo 13 april 2018
super goed initiatief, 130 kinderen 3 onvergetelijke dagen. zeker toekennen.
Bekijk al het nieuws uit je buurt »