Menu

X Omdat je bent ingelogd zie je op deze pagina de berichten uit al je groepen. Alleen jij ziet deze informatie.

Uitgelicht:

7103145 kinder Vakantie bouw -doeweek Akeleiplein

Kerngroep Buurtdemocratie (Netwerk Buurtdemocratie)
14 juli 2017 , 305x gelezen

          Graag willen we jouw advies over deze aanvraag.           

Aanvraag 7103145 Bouwvakantie KV week Akeleiplein

Er is een aanvraag binnengekomen voor het houden van een vakantie- bouwweek voor kinderen (en hun ouders) in de Akeleistraat, Akeleiplein enKogelbloemstraat.  Deze activiteit wordt dit jaar voor de tweede keer georganiseerd. Doel is: kinderen een fijne bouw-en doeweek met actieve spelvormen te bieden, waarin ze tevens leren samenwerken en iets moois te maken. De kerngroep ziet dit als een leuk en bindend initiatief voor de buurt en wijk, vooral ook omdat ouders/opvoeders er aan meedoen. De gevraagde subsidie van € 1000,-  uit het Wijkbudget staat o.i. in goede balans met de eigen bijdragen en die van enkele sponsoren, teneinde materialen te verkrijgen. Bovendien hebben de initiatiefnemers in zijn totaliteit zuinig begroot.  Kortom, de Kerngroep vraagt om jouw beoordeling van deze aanvraag en stelt voor om het  subsidiebedrag geheel toe te kennen.

 Je hebt tot en met 31 juli tijd om jouw reactie te plaatsen. 

Veel succes!

De Kerngroep Buurtdemocratie.

7103145 Bouwweek Akeleiplein Bergh.docxDocument 7103145 

Begroting KVW Orthenpoort 2017 (2).pdf


Reacties

Marielle 17 juli 2017
Wat mij betreft prima. Wel belangrijk dat we duidelijk zijn. Hier staat duidelijk eten begroot en er is aangegeven dat het geld niet voor eten bestemd mocht zijn. Als deze begroting akkoord wordt gegeven dan wel nog een andere aanvraag heroverwegen lijkt mij. Dit betrof een aanvraag voor de buurt, waar men bij elkaar letterlijk in de keuken kwam kijken.
Daphne 17 juli 2017
Tijdens de nieuwjaarsborrel gesproken met de organisators van dit evenement en ondanks dat wij (nog) geen kinderen hebben zijn we heel enthousiast! Echt een superleuk initatief, leuk voor de kids en een mooie manier om de buurt meer samen te brengen. Budget lijkt me redelijk en netjes. Veel succes met de organisatie! Ik kan tzt nog even kijken of er producten beschikbaar zijn vanuit Koninklijke Peijnenburg (voor ontbijt of tussendoortje), hoeveel kinderen gaan er ongeveer meedoen en in welke leeftijd zitten ze?
Bekijk al het nieuws uit je buurt ยป