Menu

Hulp gevraagd:

Oproep: Boulevard zoekt boodschappers!


Klik en ga naar de volgende stap.

Boulevard-boodschappers gezocht! We zoeken mensen buiten het stadscentrum die ons kunnen informeren over hun buurt of dorp (over de culturele activiteiten, actuele situaties en mooie plekjes voor voorstellingen) en daarnaast op hun beurt in hun buurt het verhaal van Boulevard kunnen verspreiden.

Ken jij jouw wijk of dorp als je kontzak, en wil jij onze oren en ogen zijn? Kom dan op 11 december om 19.00 uur naar Pand 18 voor een informatiebijeenkomst. Meld je aan bij Coralie den Adel: coralie@festivalboulevard.nl

Theaterfestival Boulevard wil graag de schakel zijn tussen kunst en de stad. Aangezien onze stad niet ophoudt bij de stadswallen, leggen we ook graag ons oor te luister in de dorpen en wijken van ‘s-Hertogenbosch. We duiken hier steeds vaker op met zogenoemde locatievoorstellingen, zodat mensen ook kunnen genieten van theater, dans en muziek in hun eigen buurt. Omdat we niet overal tegelijk kunnen zijn, maar wel op de hoogte willen blijven van wat er op cultureel en maatschappelijk gebied speelt in de wijken en dorpen, zijn we op zoek naar boodschappers.

Bekijk alle hulpvragen uit je buurt »