Laat u deze week eens verrassen met een twee-gangendiner zonder vlees! De Soete Moeder heeft altijd al heerlijke vegetarische gerechten op haar menukaart staan maar tijdens de nationale Week Zonder Vlees is ook ons buurdiner aangepast.
U kunt vooraf genieten van romige pastinaaksoep met peer en Brabants Blauwe kaas.
Het hoofdgerecht bestaat uit een hartig taartje met groene asperges, postelein en Hollandse schapenkaas, geserveerd met aardpeerchips en spinaziesalade.
Voor maar € 16,50 kunt u aanstaande woensdag genieten van dit heerlijke twee-gangendiner. Wanneer u twijfelt of vegetarisch eten iets voor u is, dan is dit de uitgelezen kans om eens te proeven van een bewuste en diervriendelijke keuze.
De Soede Moeder heeft zich ook dit jaar weer aangesloten bij de vegetarische resaurantweek. Van woensdag tot zaterdag kunt u voor maar € 15,- genieten van een speciale bietenstampot van de chef ,u kunt ook kiezen voor het vegetarisch drie-gangendiner voor maar € 25,-.
Een tafeltje reserveren kan via https://www.desoetemoeder.nl/restaurant/ of laat hier een berichtje achter.