Test je ook mee?
Wij werken aan een nieuwe lay-out.
Vanaf 2 april is deze beschikbaar. Wil je de nieuwe lay-out alvast gebruiken?
Test nu mee en laat ons weten wat je er van vindt!
Ik doe mee! Liever niet
Menu

Buurttuin Bietje bij Bietje

* buurttuin voor jong en oud *

Buurtbewoners die graag een bijdrage willen leveren aan de buurttuin zijn van harte welkom mee te doen! Zin om een keer te komen schoffelen of planten water te geven?
Op zaterdagochtend vanaf ongeveer 11u, en in de zomer op woensdagavond vanaf ongeveer 19u, zijn er vaste meewerk-momenten. Naast deze vaste tijdstippen zijn er ook op andere momenten mensen in de tuin aan het werk.
Heb je zelf zaadjes, plantjes en/of stekjes die je graag in de buurttuin wilt laten groeien: in overleg kunnen ze geplant worden!

Kom gerust langs om even een praatje te maken en te informeren naar de vele mogelijkheden. 

Nieuws over de tuin wordt hier op de Buurtkiep gepost. Dus houdt vooral deze groep in de gaten! Wil je makkelijk op de hoogte gehouden worden over mogelijkheden voor samenwerking, dan is het zeker aan te raden je bij de groep aan te sluiten. Heb je zelf ideeën over het organiseren van activiteiten, dan kun je die hier makkelijk delen in deze groep.
Je kunt je aanmelden via deze groep "Buurttuin" (klik hier rechtsonder op de knop “ook meedoen”) of door een mailtje te sturen aan bietjebijbietje@gmail.com.

Achtergrondinfo over de tuin, zoals bijv. de doelstelling, de spelregels en Afspraken moesbakken, staan hieronder bij "Laatste nieuws"! Via de knop "bekijk meer nieuws" krijg je overzicht over wat er over deze tuin is gepost.

Buurttuin Bietje bij Bietje is 16 mei 2015 van start gegaan op het veld aan de Baden Powellstraat, hoek Ophoviuslaan.

Tot ziens in Buurttuin Bietje bij Bietje!

  

  
   

Laatste berichten