Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Buurtkiep.nl

Inloggen of inschrijven

Lonneke Voets

Over Lonneke

Buurt pluspunten

Allereerst mijn heerlijke huisje met prachtig uitzicht op het Prins Hendrikpark en de Ijzeren Vrouw. Onbetaalbaar! De Muntel ademt sfeer, authenticiteit, creativiteit en charme uit. Door de karakteristieke woningen, de bewoners en initiatieven in de wijk. Ook de korte afstand tot de binnenstad vind ik een groot pluspunt. Ik woon er al jaren met heel veel plezier. Het enige minpuntje: de Van Kasterenbrug die altijd openstaat ;)

Werk

Ik werk 4 dagen in de week als (online)marketeer bij Theater aan de Parade. In deze functie ben ik verantwoordelijk voor de (online) marketing en publiciteit van voorstellingen in de genres dans en muziek. Daarnaast draag ik bij aan de promotie van evenementen die het theater faciliteert of coproduceert, zoals Theaterfestival Boulevard, Opera op de Parade, Jazz in Duketown, carnaval en grote verhuringen. Naast mijn werk ben ik eigenaar van budget blog The Devil Wears Wibra en maak ik deel uit van het bestuur van Stichting Kledingbank \'s-Hertogenbosch e.o.

Vrije tijd

Via mijn blog The Devil Wears Wibra deel ik mijn liefde voor budgetshopping, tweedehands, vintage, ruilhandel en bijzondere sociaal-maatschappelijke initiatieven. Ten behoeve hiervan struin ik regelmatig rommel- en ruilmarkten, kringloopwinkels en digitale tweedehands marktplaatsen af. Voor de kledingbank organiseer ik zo nu en dan kledingruilmarkten (zie: Bossche kledingruil) en houd ik alle digitale en social kanalen up to date. Verder ben ik een sucker voor muziek, theater, festivals en dieren.

Meer informatie

Het komt helaas steeds vaker voor dat mensen niet over voldoende financiële middelen beschikken om zich te verzekeren van een fatsoenlijk huis, genoeg voedsel en kleding. Door de slechte economie en een stijgende werkloosheid zijn instanties als de Kledingbank en de Voedselbank tegenwoordig bittere noodzaak. De kledingbank is in het leven geroepen om mensen, die zelf (tijdelijk) niet in staat zijn om kleding te kopen, van tweedehands kleding te voorzien. Kleding is net als voedsel een basisbehoefte. Kledingbank Den Bosch vindt dat iedereen daar recht op heeft! Kijk voor meer informatie op: www.kledingbankdenbosch.nl