Buurtkiep.nl

Inloggen of inschrijven

Lonneke Voets

Over Lonneke

Buurt pluspunten
Allereerst mijn heerlijke huisje met prachtig uitzicht op het Prins Hendrikpark en de Ijzeren Vrouw. Onbetaalbaar! De Muntel ademt sfeer, authenticiteit, creativiteit en charme uit. Door de karakteristieke woningen, de bewoners en initiatieven in de wijk. Ook de korte afstand tot de binnenstad vind ik een groot pluspunt. Ik woon er al jaren met heel veel plezier. Het enige minpuntje: de Van Kasterenbrug die altijd openstaat ;)
Werk
Ik werk 4 dagen in de week als (online)marketeer bij Theater aan de Parade. In deze functie ben ik verantwoordelijk voor de (online) marketing en publiciteit van voorstellingen in de genres dans en muziek. Daarnaast draag ik bij aan de promotie van evenementen die het theater faciliteert of coproduceert, zoals Theaterfestival Boulevard, Opera op de Parade, Jazz in Duketown, carnaval en grote verhuringen. Naast mijn werk ben ik eigenaar van budget blog The Devil Wears Wibra en maak ik deel uit van het bestuur van Stichting Kledingbank \'s-Hertogenbosch e.o.
Vrije tijd
Via mijn blog The Devil Wears Wibra deel ik mijn liefde voor budgetshopping, tweedehands, vintage, ruilhandel en bijzondere sociaal-maatschappelijke initiatieven. Ten behoeve hiervan struin ik regelmatig rommel- en ruilmarkten, kringloopwinkels en digitale tweedehands marktplaatsen af. Voor de kledingbank organiseer ik zo nu en dan kledingruilmarkten (zie: Bossche kledingruil) en houd ik alle digitale en social kanalen up to date. Verder ben ik een sucker voor muziek, theater, festivals en dieren.

Groepen & bedrijven

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.