Menu

Buurtverhaal:

WORMENHOTEL (2018)

Gepubliceerd op 28 augustus 2018 , 477x gelezen

Inmiddels zijn al vele buurtbewoners naar dat wormenhotel van Vier-duizend Euro gaan kijken wat volgens ons vlakbij 2 hele grote composthopen staat. Volgens de subsidieaanvrager is het wormenhotel een straatmeubel waar buurtbewoners gezamenlijk hun groente- en fruitafval in kwijt kunnen. 

Hoe kunnen wij iets in die bak doen? 


Reacties

Annemarie 30 augustus 2018
Heb ik trouwens niet een opmerking van je gezien dat jij een dergelijke kwaliteit wormenhotel gratis kunt regelen? Dat zou helemaal mooi zijn voor hier in onze straat!!!
Annemarie 30 augustus 2018
Beste Mieke, over deelname aan het wormenhotel bij de amazones kan ik je vast vertellen dat er op dit moment genoeg deelnemers zijn. Ze zitten in de opstartfase. De wormenpopulatie moet nog groeien! Op termijn kunnen er meer mensen gaan deelnemen waarbij de mensen die het dichtst bij wonen voorrang krijgen. Het is de bedoeling dat het buurtcomposteren zich uitbreidt naar andere buurten die dan een eigen wormenhotel opstarten. Daarom verzamelen we graag belangstellenden via het genoemde emailadres.
Annemarie 30 augustus 2018
Beste Mieke, zie ook het uitgelichte bericht op deze buurtkiep! Je kunt je als belangstellende voor het buurtcomposteren aanmelden op compostwormenamazones@gmail.com. Ik weet niet welke composthopen je bedoelt maar in ieder geval is het composteren met de tijgerwormen een heel andere vorm van composteren dan op de composthoop!


Bekijk alle verhalen in je buurt »