Menu

Buurtfilmpjes

Hieronder zie je alle filmpjes die je buurtgenoten op deze buurtsite plaatsten.

Pagina's (1): 1
Titel Omschrijving
Tientallen hartstilstanden. Elke dag. Snelle reanimatie met een AED in jouw buurt kan de overlevingskans verdubbelen. Help ook mee!
Tientallen hartstilstanden. Elke dag. Snelle reanimatie met een AED in jouw buurt kan de overlevingskans verdubbelen. Help ook mee!
De Park Run was ook dit jaar weer een genoeg om te organiseren. Het laagdrempelige evenement heeft weer veel wijkbewoners samen gebracht. De kids konden gratis meerennen en spelen op het springkussen. Na afloop kregen alle kinderen een Medaille en de volwassen werden beloond met fruit en wat te drinken. Tot Volgend jaar
De natuuroudercursus gegeven door het Instituut voor natuureducatie en duurzaamheid. Docenten en cursisten aan het woord en in beeld.
Zelf je Oceandrum maken, het heerlijke geluid van de zee en meteen een mooi kunstwerk van jezelf om aan de muur te hangen of neer te zetten. kijk in de agenda voor de data.
Josien Enklaar nodigt je uit voor een bijzondere manier van bewegen ( 1.34 min )
De Bossche Groenen wil vooral natuur, toch? Bijna waar. We maken ons sterk voor een fijne stad. Fijn om te werken, te wonen en samen te leven. Waar mensen en dieren het goed hebben. Nu en in de toekomst. En er is meer, veel meer. Denk aan meer kunst en cultuur, uitdagend onderwijs, voldoende betaalbare huizen, goede zorg, ruimte voor fietsers, makkelijke afvalscheiding, hulp bij energiebesparing, bereikbare dorpen, veilige wijken, ruimte voor jongeren… Waarschijnlijk ken je ons gezicht in de Bossche gemeenteraad, Judith Hendrickx, al. Maar De Bossche Groenen kent vele gezichten.Maak hier kennis met de ambassadeurs van De Bossche Groenen.
Pagina's (1): 1