Menu

Buurtfilmpjes

Hieronder zie je alle filmpjes die je buurtgenoten op deze buurtsite plaatsten.

Pagina's (1): 1
Titel Omschrijving
Parkbeelden met een drone gemaakt
De Sociale Sportschool verbindt sporters, ouderen, en mantelzorgers. Sporters nemen ouderen mee op bootcamp onder deskundige leiding van Youri Wladimirov. De sporters combineren een goede workout met een sociale activiteit en gebruiken rolstoelen als fitnessapparaten. Naast de bootcamp met sporters en ouderen heeft de Sociale Sportschool de bootcamp light ontwikkeld: een buitenactiviteit voor familie en mantelzorgers samen met ouderen. Aanmelden voor de bootcamps kan via www.socialesportschool.nl. Deelname is gratis. Supporters zijn ook van harte welkom.
Op zondag 7 mei vond de derde editie van wijkevenement Taxandria Moves op het Taxandriaplein plaats. Taxandria Moves bestond uit onder andere een rommelmarkt, voetbaltoernooi en muziek, diverse kermisattracties en kinderactiviteiten. Taxandria Moves is georganiseerd door Stichting Jong Actief in samenwerking met Cafetaria de Taxander, Divers, De Hobbel, De Stijl van Reinier van Arkel, Maatschappelijke Opvang en ‘S-port van gemeente ’s-Hertogenbosch. Jong Actief zet zich met dit wijkevenement in voor de bewoners van de wijk Muntel/Vliert, een bruisende wijk in het hart van ’s-Hertogenbosch. De dag wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente ’s-Hertogenbosch en Sociaal Fonds Den Bosch. Met het voetbaltoernooi werden jongeren van diverse zorg- en welzijnsorganisaties en jongeren uit de wijk met elkaar verbonden. Ook vond er dit jaar er ook weer een gezellige rommelmarkt plaats. Er waren diverse kinderactiviteiten op het plein te vinden zoals schminken, cupcakes versieren en gratis speelgoeduitleen door de Hobbel. Ook stonden er meerdere kermisattracties en ‘S-port van Gemeente ’s-Hertogenbosch was aanwezig met een springkussen en een pannakooi. DJ’s van Jong Actief en diverse artiesten gaven muzikale invulling aan de dag. Camera: Yvette van Kampen Montage: Sjoerd van Kampen
Gezellig sporten voor 55plussers op vrijdag van 11.00 tot 12.30 uur op het rugbyveld en het tennisveld aan de Hekellaan in Den Bosch zuid.
Pagina's (1): 1