Menu

Buurtfilmpjes

Hieronder zie je alle filmpjes die je buurtgenoten op deze buurtsite plaatsten.

Pagina's (1): 1
Titel Omschrijving
Kameraden is een nieuw initiatief. Een groepje Kameraden worden gekoppeld aan een oudere. Om zo op een laagdrempelige wijze gezelligheid te bieden voor de oudere.
Henk en Jaap werven in Orthenpoort, Muntel en VLiert buurtadviseurs.
debuutsingle 'Get Guap Rook Drugs' van de jonge Bossche rapper Wolf. De track is geproduceerd door Caspeng en omschrijft een levensstijl die herkenbaar is voor een groot jong publiek. Thema's als feest, liefde, haat en drugs komen vaak aan bod. De single gaat gepaard met zijn allereerste video die hier is te bekijken.
Ludieke Wijkschouw voor Netwerk Buurtdemocratie
Op zondag 24 juli vond de tweede editie van Taxandria Moves op het Taxandriaplein plaats. Taxandria Moves is een wijkevenement met onder andere een rommelmarkt, voetbaltoernooi, springkussens en diverse kinderattracties en activiteiten.
Korte promo voor Film in het Park 2016
Een fietspromotiefilmje waarin halverwege ook een beeld uit de Orthenseweg voorkomt. Via een vriendin in Mexico stad ontdekte ik dit filmpje. Niet echt om de hoek.. Blijkt er een heel you tube kanaal van Bicycle Dutch te zijn met allerlei fietsfilmpjes waarin Den Bosch vaak voorkomt, zo is ook de (beruchte) rotonde op de Aartshertogenlaan in een ervan te zien.
Een mooi item over de Stichting Brabanste Hart in aktie. loop eens binnen.
Op woensdag 6 april organiseert de gemeente een mini conferentie over wijk- en dorpsbudget. Uitgangspunt daarbij is dat bewoners vanaf 1 januari 2017 zoveel mogelijk zélf kunnen bepalen waaraan het geld wordt uitgegeven. Dat kan met de fysieke omgeving of veiligheid te maken hebben, maar ook sociale initiatieven kunnen daaruit worden betaald. Het belangrijkste onderwerp van deze bijeenkomst is de vraag op welke wijze we dat nu precies gaan organiseren. Door middel van deze mini conferentie zal hier een antwoord op worden gegeven. Want uiteindelijk is de bewoner in de lead.
Pagina's (1): 1