Menu

Buurtfilmpjes

Hieronder zie je alle filmpjes die je buurtgenoten op deze buurtsite plaatsten.

Pagina's (2): 1 2 Volgende
Titel Omschrijving
AFTELKLOK IN VERKADEFABRIEK Trouwe bezoekers van het oud en nieuw feest in de Verkadefabriek kennen het fenomeen: de aftelklok van FoURPAcK ontwerpers. Editie #5 is klaar waar 60 mensen aan meedoen. De aftelklok [ook wel Smartphone TV] is een aaneenschakeling van zestig filmpjes van 1 minuut die samen een levende aftelklok naar 2016 vormen. Iedere deelnemer filmde zichzelf met een toegewezen tijd. FoURPAcK ontwerpers verzamelde alle filmpjes en maakte er een mooie montage van. Het eindresultaat zal de laatste dag van het jaar te zien zijn in de Verkadefabriek. Maar dit jaar kan jij het ook voor het eerst LIVE streamen op oudejaarsdag. Ga naar http://www.fourpack.nl/aftelklok Veel plezier!
Het terug plaatsen van het kunstwerk hoek Citadellaan - Willem van Nassaulaan. Een kunst project van Zayaz
Dutch Blues Challenge winnaar 2015 en wijkbewoner Bo Brocken speelt Keep Your Lamp Trimmed And Burning, een nummer uit 1931, op zijn cigarbox guitar.
WACHTWOORD = taxcity ★★★★ Impressie van twee dagen kindervakantieweek bij De Hobbel op het Taxandriaplein in Den Bosch. 80 kinderen waren maandag 20 en dinsdag 21 juli 2015 in de weer met dit festijn. De laatste dag, 22 juli is niet gefilmd ivm de vertoning in de Verkadefabriek op deze dag. ★★★★ Met dank aan Rob Dekkers, camera Linda Groothuijse, interviews Richard Pijs, regie en montage
Een instructiefilmpje over het aanmaken van een groep of organisatie op de Buurtkiep. Je kunt groepen en organisaties voor allerlei doeleinden aanmaken en gebruiken: van het bekend maken van je bedrijf tot het samenstellen van een straatfeest-groep etc.etc. Inmiddels is het nog gemakkelijker geworden. Gebruikers hoeven niet langer postcode en huisnummer op te geven bij het inschrijven en toevoegen van groepen. In het hele platform, dus ook bij de locatie van berichten, wordt alleen gebruik gemaakt van adressen zoals Google die kent. Voor profielen en groepen kun je nu dus ook locaties kiezen waarvoor geen postcode en huisnummer beschikbaar is.
Een instructiefilmpje over het aanmaken van een persoonlijk profiel op de Buurtkiep. Inmiddels is het nog gemakkelijker geworden. Gebruikers hoeven niet langer postcode en huisnummer op te geven bij het inschrijven en toevoegen van groepen. In het hele platform, dus ook bij de locatie van berichten, wordt alleen gebruik gemaakt van adressen zoals Google die kent. Voor profielen en groepen kun je nu dus ook locaties kiezen waarvoor geen postcode en huisnummer beschikbaar is.
Animatie gemaakt in opdracht van Typisch Den Bosch voor het project Digitaal Monument. Vormgeving en animatie: Studio Limon Muziek en geluid: Bart van Velzen. Fijne zomer achter de achtertuin in Prins Hendrik Park
Het Bossche Architectuur Initiatief (BAI) bestaat in 2015 20 jaar. De film 'Made in Den Bosch' vertelt over de ruimtelijke ontwikkeling van de laatste twintig jaar in Den Bosch. Aan de hand van een aantal markante projecten (waaronder De Amazones) uit deze periode vertelt Willem van der Made, directeur Stadsontwikkeling van de gemeente Den Bosch, vanuit zijn persoonlijke ervaring en betrokkenheid over wat er in die twintig jaar in de stad is gerealiseerd. Architectuurprijs Vrijdag 3 juli jl. vond onder grote belangstelling de prijsuitreiking plaats van de Bossche Architectuurprijs 1995-2015. In de Verkadefabriek in 's-Hertogenbosch werd aan de winnaar, Liesbeth van der Pol (DOK Architecten) samen met vertegenwoordigers van opdrachtgever Van Wanrooij Projectontwikkeling en Vesteda Projectontwikkeling, de architectuurprijs uitgereikt.
10 juni staat Fabrics Live op interdisciplinair kunstfestival 'Er hangt iets in de lucht...'! Met theater, dans, spoken word, live musici en poetry, word het één van de meest uitgebreide shows tot nu toe.
FILM: RICHARD PIJS ❯❯❯ In januari en februari hebben enkele ouders Cultuurateliers gegeven op school. Deelnemers: Groep 5a & 5b & 6a & 6b. Dit was onder lestijd onder de noemer 'topondernemers'. Elk Atelier werd 8x gegeven en duurde 1 uur. Het was een groot succes en wat waren de leerlingen enthousiast! ❯❯❯ Met dank aan: ❯❯❯ Magdiël & Ilse & Carla & Diana & Maarten: Atelier 1 Aardappel, 2 ... ❯❯❯ Hester & Harriet & Pam: Atelier Zie Het Verband ❯❯❯ Jan-Kees & Meester Leo & Erwin & Pieter: Atelier Een Brug van Papier ❯❯❯ Sofie & Willem: Atelier Wilhelmus van... [zang & theater] ❯❯❯ Monique & Marijola: Atelier Wilhelmus van... [kroon maken] ❯❯❯ Annemieke & Marcus: Atelier Swing de Pan Uit ❯❯❯ Thomas: Atelier Moderne Kunst ❯❯❯ Karijn & Kim: Atelier Toeteren Geblazen ❯❯❯ Janneke & Richard: Atelier Paper Toy
Pagina's (2): 1 2 Volgende