Menu

Buurtfilmpjes

Hieronder zie je alle filmpjes die je buurtgenoten op deze buurtsite plaatsten.

Pagina's (4): 1 2 3 4 Volgende
Titel Omschrijving
Siberië een herrinering aan De Siep
Steunpunt Zelfhulp 's-Hertogenbosch & Regio is een particulier initiatief van sociaal betrokken en door levenservaring wijzer geworden mensen die lotgenoten helpen datgene te doen waardoor zij beter functioneren, zichzelf helpen beter te worden. In deze video van mei 2014 voor de ROS Kabelkrant is Hans Breuer in gesprek met de huidige voorzitter Marthy Leermans van het Steunpunt Zelfhulp 's-Hertogenbosch. Onze website: www.zelfhulpdenbosch.nl
De video is gemaakt in opdracht van de Provincie Noord-Brabant en werd voor het eerste getoond op een Erfgoedcongres dat gehouden werd in Etten-Leur op 10 april 2014. Het filmpje geeft een goed beeld van de Soete Moeder, zoomt in op haar tweezijdige plannen met het klooster en laat zien hoe de Soete Moeder op een maatschappelijke manier omgaat met het bijzondere erfgoed dat tot haar beschikking staat. De video is gemaakt door VibeVision.
Het is weer rustig op het plein... Maar leuk dat jullie er waren muntelavonturiers!!! Tof dat jullie je warme huisje uitkwamen, de Muntel is bijzonder. Speciaal bedankje voor destiny en quintana die van 7 tot 9 in onze buurtvijver rondbanjerden en de andere vissers, limonademakers en helpers!
Voor degenen die op 9 oktober niet mee naar boven konden in toren 3 hier een filmpje gemaakt vanuit toren 1, door Gijs Derks.
Compilate van de straattheatervoorstelling De Staat van de Straat gespeeld door Het Zuidelijk Toneel, de Muzerije en OOG Den Bosch op 4 oktober 2014
Op 13 september heeft een groepje Muntel-bewoners prachtige lampenkappen gemaakt. Op dezelfde dag vond \'s avonds het ""heimwee diner” plaats in de grote tent op het Taxandriaplein. Lampenkappen De lampenkappen zijn een versiering van het plein die de buurt bij bijzondere gelegenheden voor de dag kan halen om het Taxandriaplein of de rest van de buurt nog gezelliger kan maken. Onder begeleiding van een paar professionals hebben buurtbewoners in een dag een hele serie lampenkappen gemaakt. Heimwee Diner Voor het Heimwee Diner is iedereen uit de buurt uitgenodigd om samen te komen eten in de tent. Er was geen kok, want iedereen maakte een gerecht van vroeger waar ie goede herinneringen aan heeft. Zuurkoolschotel, gehaktballen, pudding of doperwten uit blik. De meest bijzondere gerechten kwamen op tafel. Een bewoonster uit de Koedijkstraat bracht haar accordeon mee en dat maakte het nostalgische sfeertje helemaal compleet.
Uitnodiging Heimwee Diner
Kindervakantieweek Circus optreden, groep 6. Woensdag 16 juli 2014 Op de laatste dag van de Kindervakantieweek mocht ieder groepje optreden in de piste. Zie hier het optreden van de Chinese act van Jasmijn, Rick, Niels, Merlijn, Mel, Krista, Siep, Jonas, Olivier, Mijke. Onder begeleiding van de mama van Jasmijn. Daarna mochten de papa\'s en mama\'s, opa\'s en oma\'s, familieleden, vrienden nog een kijkje nemen naar de ijverig gebouwde hutten voordat het voor ieders ogen jammergenoeg afgebroken werd. Het was een topweek!
Kindervakantieweek dag 1
Pagina's (4): 1 2 3 4 Volgende