Menu

Buurtfilmpjes

Hieronder zie je alle filmpjes die je buurtgenoten op deze buurtsite plaatsten.

Pagina's (1): 1
Titel Omschrijving
Je ziet een filmpje van de oevers van de rivier de Nijl in Egypte en je hoort het nummer 'Banks Of The River Nile', wat ik (Jacqueline Wijnen zang en framedrum) en Marc van der Ven gitaar live geïmproviseerd hebben. Opgenomen langs onze eigen Essche Stroom:-). Laat je meevoeren op de melancholische klanken langs de oevers van de rivier de Nijl.
Zelf je Oceandrum maken, het heerlijke geluid van de zee en meteen een mooi kunstwerk van jezelf om aan de muur te hangen of neer te zetten. kijk in de agenda voor de data.
Josien Enklaar nodigt je uit voor een bijzondere manier van bewegen ( 1.34 min )
De Bossche Groenen wil vooral natuur, toch? Bijna waar. We maken ons sterk voor een fijne stad. Fijn om te werken, te wonen en samen te leven. Waar mensen en dieren het goed hebben. Nu en in de toekomst. En er is meer, veel meer. Denk aan meer kunst en cultuur, uitdagend onderwijs, voldoende betaalbare huizen, goede zorg, ruimte voor fietsers, makkelijke afvalscheiding, hulp bij energiebesparing, bereikbare dorpen, veilige wijken, ruimte voor jongeren… Waarschijnlijk ken je ons gezicht in de Bossche gemeenteraad, Judith Hendrickx, al. Maar De Bossche Groenen kent vele gezichten.Maak hier kennis met de ambassadeurs van De Bossche Groenen.
Pagina's (1): 1