Buurtkiep.nl

Inloggen of inschrijven

Droom voor je buurt? -> Kern met Pit

  • 319 weergaven

Kern met Pit daagt mensen uit hun droom voor de buurt binnen een jaar te realiseren. Het kan om allerlei idee├źn gaan: van het organiseren van een toneelstuk tot het organiseren van een buurtklusschuur. Als het de directe omgeving maar verbetert of een impuls geeft. Leuk om met je buren iets te bedenken! 

Binnen een jaar klaar? Dat is 1.000 euro voor de pot!
Iedereen kan zich inschrijven, maar er gaat wel een selectie aan vooraf. Ben je eenmaal Kern met Pit-deelnemer, dan opent dat direct deuren bij gemeenten en andere organisaties. Het hele jaar staat de KNHM voor je klaar met tips, advies en contacten. Daarnaast kun je gratis meedoen aan interessante workshops en bijeenkomsten.

Meer weten?
Wil je meer weten en kijken welke dromen er voorgaande jaren gerealiseerd zijn, kijk dan op de website van Kern met Pit. Ook de voorwaarden en het inschrijfformulier vind je daar.
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.