Buurtkiep.nl

Inloggen of inschrijven

Correspondenten gezocht

  • 57 weergaven


In de vorige Wijkkrant schreven we het al: door de uitbreiding naar 20 pagina's  wordt de druk op onze redactie groot.

Iemand die de social media bijhoudt zou een heel goede aanvulling zijn. Maar ook mensen die vanuit hun buurt de nieuwtjes met ons zouden willen delen zijn heel welkom. We zijn een te kleine groep om alles te kunnen volgen, dus zijn we op zoek naar correspondenten, vooral uit de Vliert en de Orthenpoort, omdat het steeds heel moeilijk blijkt zicht te krijgen op de ontwikkelingen in die wijken. Er gebeurt genoeg, maar lang niet altijd komt dat nieuws bij ons terecht.Dat vinden we jammer, want de wijk is groter dan de Muntel, dus dat willen we in de Wijkkrant ook laten zien.

We vragen van een correspondent geen grote inzet. Het gaat er vooral om je ogen en oren goed de kost te geven en per e-mail aan ons te melden wat je hebt opgepikt. Niets te melden? 't is niet anders, misschien de volgende keer.

Als je zelf graag schrijft, is het helemaal mooi; dan kun je je eigen artikel insturen. Maar met evenveel plezier verwerken we je informatie in de redactie. Schrijf naar als je interesse hebt.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.