Buurtkiep.nl

Inloggen of inschrijven

Aanbod 'thuiswerken' in de Slinger

  • 345 weergaven
  • 2 reacties

De Slinger heeft, net als de rest van Nederland,  alle activiteiten in het wijkgebouw stop moeten zetten. het wijkgebouw staat tijdelijk ongebruikt.

Niet iedereen heeft thuis een eigen werkplek. Toch wordt nu aan veel mensen gevraagd om vanuit de eigen woning hun werk te doen. Dat gaat meestal wel, maar het wordt thuis nu wel erg druk. Kinderen werken thuis aan school, ouders hebben er een rol als leerkracht bij, beide ouders werken nu thuis en combineren beide zorg en werk . veel op elkaars lip.....

Om bovenstaande biedt het bestuur van de Slinger het wijkgebouw aan als tijdelijke werkplek aan bewoners uit Muntel-Vliert en Orthenpoort die dicht bij huis een werkplek zoeken.

Voor een tegemoetkoming in de koffie en de warmte, biedt de Slinger rust en stilte om je eigen werk te doen. Met een maximum van 8 personen is het wijkgebouw enkele dagdelen per week te gebruiken.
Omdat ik een aantal dagdelen vanuit de Slinger werk, wil ik het gebouw graag met u delen.

Voor informatie en plannen mail met: Liesbeth van Drunen 06-1131-6878

we kunnen dan overleggen over mogelijkheden en tijden.

Deel dit bericht!

Reacties

Buurtkiep Scharrelt
26 maart 2020

Wat een mooi aanbod! Heel benieuwd hoe er op dit aanbod gereageerd wordt. Hoop dat de WIFI overal goed is.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.