Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Buurtkiep.nl

Inloggen of inschrijven

Straatfeest Symon Pelgromstraat (2018)Op zaterdag 22 september vond het straatfeest van buurtbewoners van de Symon Pelgromstraat plaats met een Hollands tintje. Het feest werd ingeluid met taarten die door de meesterbakkers uit 'Heel Symon Bakt' professioneel gebakken waren. Net als op tv hebben wij onze eigen Marian de taarten laten keuren en de Oreo taart van nr. 4 was de winnaar! Bericht aan Heel Holland Bakt: Marian is helaas niet beschikbaar voor de tv-show.

Helaas hadden we ook een Oud-Hollands weertje maar dat mocht de pret niet drukken. Gedurende dag werd er volop gesjoeld, gesprongen op het luchtkussen en gewonnen bij vier op een rij! Dit natuurlijk allemaal onder het genot van een glaasje advocaat met slagroom, leverworst en kaasjes met zilveruitjes.

Net voor bedtijd werd er door Julia een verhaaltje verteld aan de kleine straatbewoners onder ons. Wat een mooi een goed initiatief! Het feestje werd afgesloten met een quiz over Nederland met ‘zoldercadeaus’ als prijzen. De bewoners waren erg blij om de voorwerpen van medebewoners een mooi plekje in hun huis te geven!