Menu

X Omdat je bent ingelogd zie je op deze pagina de berichten uit al je groepen. Alleen jij ziet deze informatie.

Nieuws:

Mijn afscheid van de Buurtkiep

Martien van Ee
6 september 2017 , 308x gelezen

Hallo,
het is al weer bijna zes jaar geleden dat ik samen met Hans Kessens en Ingrid Kemps ben begonnen aan het avontuur dat Buurtkiep heet.Er is in die ruim vijf jaar veel gebeurd. Heel veel positiefs, soms wat negatiefs, maar vooral heel veel leerzaams!

Helaas komt aan alles ooit een einde. In mijn geval een geforceerd einde, omdat mijn gezondheid de afgelopen jaren sterk is achteruit gegaan en ik niet meer in staat ben mij op een voor mij acceptabele manier in te zetten voor de Buurtkiep en de wijk.

Het zijn mooie tijden geweest maar ik moet nu de handdoek in de ring gooien.

Wat beklijft zijn de mooie herinneringen die ik heb aan de samenwerking met iedereen aan wie ik deze mail verstuur. En iedereen die ik vergeten ben (en dat zijn er veel).Ik zal deze tijd niet gauw vergeten en dank jullie allemaal voor jullie inzet.

Voor de goede orde: dit betekent ook dat ik per 1 september 2017 geen lid meer ben van het bestuur van de Stichting Buurtkiep en ook niet meer verbonden ben aan het buurtdemocratie initiatief of enig ander initiatief in de wijk Muntel/Vliert/Orthenpoort.

Met Buurtkiep groet,

Martien van Ee

PS de afbeelding is een voorstudie van een portret dat mijn vriendin van me laat maken door een van de weinige echte portretschilders die er nog over zijn in Nederland, en een goede vriend van me: Prasadam.

Reacties

Bekijk meer nieuws in de buurt ยป