Menu

Nieuws:

Ben je geen muzikant maar wil je wel het geluid regelen van een koor? Koor BMK Enjoy zoekt per direct een geluidsman/vrouw.

Thom Sens
15 oktober 2018 , 164x gelezen

Ben je geen muzikant maar wil je wel het geluid regelen van een koor?
Koor BMK Enjoy zoekt per direct een geluidsman/vrouw.

Wij zoeken een geluidsman/vrouw met een paar goede oortjes voor achter onze geluidstafel. Aankomende geluidsmensen zijn uiteraard ook welkom. U krijgt een cursus en de nodige informatie en begeleiding om de mengtafel e.d. “eigen” te maken.
Ons koor wordt uitversterkt door 6 microfoons. Verder werken we met 2 solozang microfoons en met een i-pad voor de backingtracks.

Het koor bestaat sinds maart 2014 en is niet meer weg te denken in Den Bosch en omstreken.
Enjoy gaf fantastische optredens in diverse instellingen en is een graag gezien koor bij korenmiddagen met andere koren. Ook stal het al 2 maal de show tijdens Maritiem Den Bosch op diverse podia in het hartje van de stad.

Een koor dat een geweldige uitstraling heeft, de liedjes niet alleen staat te zingen, maar de nummers ook echt met hart en ziel beleeft.
Er worden veel beroemde Engelstalige liedjes uit de jaren zestig en zeventig gezongen van o.a. The Mama’s and The Papa’s, The Beach Boys en The Beatles maar ook oude en nieuwe hits van vaderlandse bodem ontbreken niet in het uitgebreide repertoire.
De muziek is zeer herkenbaar en er wordt dan ook vaak lekker uit volle borst meegezongen.


Elke donderdagavond repeteren we in de zaal van Schutterswelvaren in Orthen van 20.00 uur tot 22.00 uur en treden we zo’n 12 á 14 maal per jaar op.
Momenteel telt het koor 38 leden,

Naast een nieuwe geluidsman/vrouw zijn wij tevens op zoek naar enkele mannen om het koor te komen versterken.

Heeft u interesse als geluidsman/vrouw, neem dan contact op met:
Thom Sens, e-mail: thom_sens@hotmail.com of tel. 06-45 92 85 86.
Heeft u interesse als mannelijk koorlid, neem dan contact op met:
Corrie de Mug, email: c.j.h.demug@home.nl


U komt een in warm bad.

Muzikale groet Bosch Meezing Koor Enjoy.

Reacties

Corrie 28 oktober 2018
Inmiddels een goede gezellige geluidsman binnen ons koor BMK ENJOY. Mannen evenals Dames tweede stem of hoge Alten zijn van harte welkom. c.j.h.,demug@ home.nl
Bekijk meer nieuws in de buurt »