Test je ook mee?
Wij werken aan een nieuwe lay-out.
Vanaf 2 april is deze beschikbaar. Wil je de nieuwe lay-out alvast gebruiken?
Test nu mee en laat ons weten wat je er van vindt!
Ik doe mee! Liever niet
Menu

Nieuws:

Aanvraag subsidie voor organisatie van 'Taxandria Moves' 2018

Kerngroep Buurtdemocratie, (Netwerk Buurtdemocratie)
7 april 2018 , 972x gelezen

Taxandria Moves’ is inmiddels een jaarlijks terugkerende wijkevenement waar veel buurtgenoten naar uitkijken. Ook dit jaar weer organiseert het team van betrokken wijkbewoners op zondag 24 juni dit wijkevenement. Een dag vol met activiteiten voor jong en oud zoals: sport- en kinderactiviteiten, vele soorten muziek en uiteraard mag de rommelmarkt niet ontbreken. Bij de organisatie zijn veel buurtbewoners als vrijwilliger en bedrijven en organisaties uit de wijk betrokken. Kortom, een evenement vóór en dóór de wijk!

Een belangrijk deel van de kosten nemen betrokken organisaties, bedrijven en buurtbewoners voor hun rekening. Voor het resterende gedeelte vraagt de organisatie een financiële bijdrage uit het Wijk- & dorpenbudget MVO.

Reageren kan tot en met woensdag 18 april 2018.

We zijn benieuwd naar jullie reacties,

De Kerngroep

7842587 TaxMoves 2018.docx

7842587 TaxMoves 2018 begroting en toelichting.pdfToekenning van de gevraagde subsidie aan 'Taxandria Moves':

Reacties

Sjoerd 13 juni 2018
Vanuit de organisatie willen wij iedereen hartelijk bedanken voor zijn of haar reactie en/of feedback. Voor jullie informatie: We hebben mede door de feedback besloten om af te zien van een kleinigheid voor alle vrijwilligers. Dit geld gebruiken we om onverwachte kosten op te vangen en meer activiteiten neer te zetten. De promotie die als posterverspreiding op de begroting staat zetten wij in door professionals in te zetten die ons grotendeels sponsoren maar het helaas niet gratis kunnen doen. Zo bereiken wij ook de minder goed bereikbare kinderen, jongeren en ouderen in de wijk en in andere wijken. Wij met dit wijkevenement de wijk op de kaart zetten en een voorbeeld zijn voor anderen. Tot zondag 24 juni!
Kevin 15 april 2018
Ik vind het erg veel geld en een vergoeding voor vrijwillers van 250 euro is wel erg veel. Het is een activiteit van 1 dag waarom dan een bijdrage voor de vrijwilligers? En ook staat er eten en zo op daar wordt toch geen geld voor gegeven? Wat mij betreft wel een subsidie maar niet het volle bedrag. €1000 tot €1500 is meer dan genoeg lijkt me.
Tineke 13 april 2018
Omdat het een echt hecht buurtfeest is op een toplocatie.
Laurenzo 13 april 2018
super goed idee
Henny 13 april 2018
Xxx
Colette 12 april 2018
Een heel goed plan Taxandria Moves verbind
Steunpunt 9 april 2018
Mooi samenwerkingsinitiatief
Hanneke 8 april 2018
Top activiteit en de begroting met wat extraatjes voor alle vrijwilligers vind ik ook geen probleem , maak er een mooie dag en avond van met zijn allen !
Hans 8 april 2018
Prima initiatief. Ik heb ook geen moeite met de begrotingsposten hoor... Er moet wat handgeld zijn, ook voor een kleinigheid van de circa 50 vrijwilligers die hier aan bijdragen.
Toon 8 april 2018
Doen! Dit evenement staat als een huis en is ook echt voor iedereen toegankelijk.
Sjaak 7 april 2018
Taxandriaplein lijkt mij een topplaats voor verbinding.
Olaf 7 april 2018
Ik zou zeggen: toekennen. Heel veel mensen genieten van dit feestje en dat is het geld dubbel en dwars waard. Ik las dat iemand moeite had met de vrijwilligersvergoeding van 250 euro. Ik denk dat alle vrijwilligers een cadeaubon krijgen oid. Als je het bedrag deelt door alle vrijwilligers valt er niet echt veel te vergoeden. Afijn, toekennen die handel en veel succes!
Bernadette 7 april 2018
Ik vind een financiële bijdrage voor dit evenement uitstekend, maar ik heb grotw moeite met de posten posterverspreiding en vrijwilliversvergoeding.
Bekijk meer nieuws in de buurt »