Thema-ochtend met opstellingen, thema RELATIE

Christiane Hilgenberg

  • 61 weergaven

Details

Dinsdag 13 juni 2023 van 10:00 tot 13:00 uur
Over 14 dagen
Vierde Buitenpepers
's-Hertogenbosch, Nederland

Iedere tweede dinsdag van de maand vindt in Den Bosch een thema-ochtend met opstellingen plaats. Iedere maand een ander thema.

Dinsdag 13 juni 2023, Thema: Relatie (beschrijving van het thema zie mijn website)

Spreekt het thema jou aan?  Raakt het iets in jou? Wil je er liever van weglopen, maar weet je stiekem dat er onder het thema een schat voor jou verborgen ligt? Kom dan samen met gelijken het thema onderzoeken!

Of je nu je ervaring met…, je idee over…, je angst voor…, je worsteling met…, je liefde tot … of je verlangen naar ...(het thema) deelt, door in een veilige ruimte te luisteren naar wat de ervaring van de ander is, komt er voor iedereen meer helderheid, ontspanning en heelheid.

Wil je voor jezelf een stap verder, dan nodig ik je uit jouw vraag rond het thema op te stellen. Hierdoor zijn nieuwe inzichten mogelijk en kan tot dan toe ongeziene informatie zichtbaar en voelbaar worden.

 

De thema-ochtenden zijn zeer geschikt om kennis te maken met de mogelijkheden die (familie-)opstellingen voor je bieden.


Aanmelden graag tot en met 9 juni chilgenberg.nl

Bij vragen of twijfel, stuur graag een reactie.

Welkom bij CHRISTIANE HILGENBERG ~ VERHELDERING IN LEVENSVRAGEN

Reacties

Anderen uitnodigen

Wil je dat nog meer mensen meedoen? Nodig ze uit!
Print uitnodiging

Over de organisator

Christiane Hilgenberg
Door opstellingen, gesprek (training) en begeleiding kun jij verheldering en verlichting krijgen bij vragen mbt gezondheid, relatie, werk...... Lees meer