Details

Zondag 18 september 2022 tussen 11:00 en 17:00
Afgelopen
Taxandriaplein
's-Hertogenbosch, Nederland

Zondag 18 september vindt na twee jaar corona eindelijk Wijkevenement 100 jaar Muntel plaats op het Taxandriaplein in ’s-Hertogenbosch. Dit evenement wordt georganiseerd ter afsluiting van het 100-jarig bestaan van de wijk de Muntel, wat plaats vond in 2020.

De dag zal in het teken staan van de wijk De Muntel door de jaren heen met onder andere een fotoexpositie, een kinderkermis met met een zweefmolen, rommelmarkt en Oudhollandse spellen. Voor dit speciale evenement heeft Wijkkrant Muntel Vliert Orthenpoort de handen ineen geslagen met De Hobbel, Activiteitenteam de Taxander, Wijkgebouw De Slinger en Herstelacademie De Stijl. Samen met de jongerenwerkers van PowerUp073 , kinderwerk van Farent en werkers van S-port zullen zij een zeer gevarieerd programma neerzetten.

Denk aan bijvoorbeeld Bubble voetbal, een heuse Sweeper, een Living Museum, schminken, een kindertreintje en nog veel meer. Dit alles onder het genot van een lekker bakje koffie,  thee of ranja met muzikale omlijsting door  DJ Seepman achter de draaitafels. Op deze dag zal ook de onthulling van de muurschildering door kunstenaar Monique Broekman op de achterzijde van Speelgoeduitleen De Hobbel plaatsvinden. De muurschildering bestaat uit spelende kinderen van de afgelopen honderd jaar.

Voor de rommelmarkt zijn er kramen te huur. Je kunt direct reserveren door langs te gaan bij Cafetaria de Taxander of door te bellen met 073-614 62 82.

Link naar Facebook evenement 


Over de organisator

Activiteitenteam de Taxander
Activiteitenteam de Taxander bestaat uit een groep buurtbewoners en vrijwilligers uit de wijk Muntel-Vliert-Orthenpoort die activiteiten ...... Lees meer