Start Verhalen Tafel Rode Draden

  • 68 weergaven

Details

Woensdag 16 maart 2022 van 14:00 tot 16:30 uur
Afgelopen
Wijkgebouw de Slinger
Jan Schöfferlaan, 's-Hertogenbosch, Nederland

Verhalentafel Rode Draden in ‘s-Hertogenbosch organiseert vertelbijeenkomsten waarin we elkaar verhalen vertellen uit ons eigen leven.

Iedereen heeft veel meegemaakt en heel wat te vertellen, maar veel verhalen blijven nog ongehoord. Het kan fijn zijn om je verhaal te delen: om je eigen verhaal te vertellen en een luisterend oor te bieden aan anderen die hun verhaal vertellen en ook in dezelfde wereld leven. 

Vaak kun je iets herkennen in de verhalen van anderen en dat werkt heel verbindend. Soms kun je ook je eigen verhaal beter gaan plaatsen door het aan anderen te vertellen en bij hen herkenning en erkenning te vinden. 

Het idee voor deze Verhalentafel in Den Bosch is voortgekomen uit een landelijk initiatief van het Platform Levensverhalen www.platformlevensverhalen.nl

Er is een kennismakingsbijeenkomst gepland op 16 maart in de Slinger.Daarna volgen drie vervolgbijeenkomsten 30 maart, 13 en 20 april waarin we vertellen in een kleine groep van ongeveer zes mensen. 

In de vertelbijeenkomsten ontlenen we inspiratie aan het verhaal van de Reis van de held met duizend gezichten. 

Heb je belangstelling? 

Mail voor nadere informatie of aanmelding:



 

Over de organisator

Jan Jol
Liefhebber van verhalen en muziek, lezen en schrijven, filosofie en zingeving. Tevens ben ik actief als een van de buurtkiepers van de Buurtkiep.... Lees meer