Marketingmaandag voor ondernemers in Wijkgebouw De Slinger

rooswerkt

  • 246 weergaven

Details

Maandag 4 oktober 2021 van 09:30 tot 12:00 uur
Afgelopen
Jan Schöfferlaan 3, 's-Hertogenbosch
Terugkerende activiteit
Wekelijks op maandag tot en met 20 december 2021

Ben jij een ondernemer die structureel tijd tekort komt om aan de online marketing van je bedrijf te werken? Wil je nu eindelijk eens die nieuwsbrief naar je klanten sturen? Of meer posten op je social media kanalen? Misschien wil je een nieuwe dienst of aanbod onder de aandacht van je doelgroep brengen maar weet je niet waar je moet beginnen? 

Voor ondernemers die werk willen maken van hun marketing, organiseer ik vanaf 4 oktober, iedere maandagochtend van 9.30 tot 12.00 uur een marketingmeeting in Wijkgebouw De Slinger. 

Tijdens de bijeenkomst werk je 2,5 uur ongestoord aan jouw online marketing en krijg je dingen gedaan. Ik ben op de achtergrond aanwezig om advies te geven, met je mee te denken en handige tips & tools met je te delen. 

Wil jij doorgroeien met je onderneming en is de marketingmaandag precies wat je nodig hebt? Meld je dan aan voor de eerste bijeenkomst op 4 oktober. Aanmelden kan hier 

Er is plaats voor 10 deelnemers per keer (1,5 meter afstand). Deelname kost €9,50 per keer en wordt vooruit betaald. 

 

Over de organisator

rooswerkt
Rooswerkt helpt ondernemers met het vergroten van hun online zichtbaarheid en het bereiken van hun doelgroep(en).... Lees meer